Heelsum

Sfeervol dorp op de Veluwe nabij Arnhem

Hotel in Heelsum

Ontdek de Veluwe vanuit een hotel in Heelsum, een sfeervol dorp nabij Arnhem. Overnacht in het Bilderberg Hotel Klein Zwitserland, een authentiek en gastvrij hotel waar u zich zeker thuis zult voelen. 

Hotel Klein Zwitserland

Vlakbij Arnhem ligt het in chaletstijl gebouwde Hotel Klein Zwitserland. Een charmant hotel met 71 kamers midden in de natuur. Onze parel is het al 46 jaar op rij met een Michelin ster bekroonde toprestaurant De Kromme Dissel. In een authentiek Oudsaksische boerderij kunt u zich laven aan verfijnde gerechten met oog voor het kleinste detail.

Meetinglocatie in Heelsum

Food inspiration

Heelsum - Veluwe

  • 10 meetingruimtes
  • 71 hotelkamers
  • Tot 175 personen
  • Restaurant met Michelinster

Hotel Klein Zwitserland maakt vergaderen smaakvol en bijzonder. Zeker in combinatie in het met een Michelinster bekroonde Restaurant De Kromme Dissel.

Meer over deze locatie

Hotel arrangementen in Heelsum

Hotels nabij Heelsum

Over Heelsum

Hotel Klein Zwitserland wordt omringd door de bossen van de Veluwe. Een prachtige natuurrijke omgeving met veelzijdigheid. In elk seizoen is het vollop genieten van de mooiste kleuren en geuren van de natuur. Ook aan fauna is hier genoeg te bewonderen! Zo kunt u zomaar een grazend edelhert tegen komen tijdens een wandeling of fietstocht. Omringd door de prachtige natuur met uitgestrekte weides en talloze schitterende bossen is het heerlijk tot rust komen op de Veluwe.

De Kromme Dissel

Restaurant De Kromme Dissel is al meer dan 46 jaar bekroond met een Michelinster en behoort hierdoor al jaren tot de Nederlandse toprestaurants. Het restaurant is sfeervol ondergebracht in een authentieke Oud-Saksische boerderij naast het hotel. Onder leiding van chefkok Tonny Berentsen laat de keukenbrigade van De Kromme Dissel u keer op keer proeven hoe creativiteit en passie echt smaken.

Activiteiten Heelsum

De Heelsumse Golfclub

Op 350 meter afstand van het hotel bevindt zich de golfclub van Heelsum. Op de 27-holes golfbaan zijn spel en natuur nauw met elkaar verbonden.
Na een actieve dag kunt u heerlijk tot rust komen in de lounge van ons hotel.

Lees meer

Kröller-Müller Museum

Het beroemde Kröller-Müller Museum is een goede keuze voor een culturele uitstap. Het museum staat bekend om de omvangrijke collecties van Vincent van Gogh. Ook vele andere werken zijn hier te bewonderen, zoals Picasso en Piet Mondriaan.

Lees meer

Airborne Museum

In het Airborne Museum in Oosterbeek zal tijdens het bezoek duidelijk worden dat vrijheid nooit vanzelfsprekend is. Het museum neemt je mee terug in de tijd naar de slag om Arnhem in 1944. Een indrukwekkende beleving!

Lees meer