Golfen in Limburg

In de buurt van Château Holtmühle, De Bovenste Molen of Kasteel Vaalsbroek

Golf in Limburg

Sla een hole in one op de mooiste golfbanen van Limburg! Meerdere schitterende golfbanen zorgen gegarandeerd voor veel golfplezier, maar ook de nodige golf uitdaging voor de echte golfliefhebbers. De heuvels van Zuid-Limburg bieden een prachtig decor voor professionele golfbanen met verschillende moeilijkheidsgraden, middenin de natuur.

Verschillende golfbanen in Noord-Limburg

Golfbaan De Herkenbosche

De 18 holes wedstrijdbaan behoort tot de mooiste banen van Nederland. Met zijn kenmerkende stuifduinen, naaldbomen en vele rododendrons is het een genot om te spelen en te vertoeven. De 9 holes Par-3 oefenbaan is bij uitstek geschikt voor de beginnende golfer, maar ook voor de gevorderde speler die z'n korte spel wil oefenen.

Afstand tot Hotel De Bovenste Molen & Château Holtmühle: 26 kilometer

Golfbaan Haus Bey

De 72 hectare grote golfbaan is een van de mooiste van Duitsland. Het ligt in beschermd natuur gebied tussen de Hinsbecker Höhen en Krickenbecker Seen en ligt rondom het middeleeuwse kasteeltje Haus Bey. Met een open 6 Play plaats en 18 holes baan, biedt Haus Bey ruimte voor beginners, gevorderden en professionele golfers.

Afstand tot Hotel De Bovenste Molen & Château Holtmühle: 15 kilometer

Golfbaan De Golfhorst

De Golfhorst heeft een uitdagende 18-holesbaan, par-70, met prachtige waterpartijen en een aantal aantrekkelijke hoogteverschillen. Daarnaast is er een prachtige 9 holes par-3 baan. Dit is voor de beginnende golfer een mooie baan om kennis te maken met de golfsport en voor de gevorderde speler een uitstekende mogelijkheid om korte slagen te oefenen.

Afstand tot Hotel De Bovenste Molen & Château Holtmühle: 32 kilometer

Verschillende golfbanen in Zuid-Limburg

Het Rijk van Margraten

De golfbaan ligt in het glooiende landschap tussen de stad Maastricht en het plaatsje Cadier en Keer. De 18-holes golfbaan is omgeven door landerijen, wijngaarden en oude bossen. Vanaf het terras kunnen onze bezoekers van een fantastisch panorama over de stad Maastricht en het Heuvelland genieten!

 

Afstand tot Kasteel Vaalsbroek: 25 kilometer

Golfclub Brunssummerheide

De unieke 45-holes golfbaan is gelegen tussen de natuurgebieden Brunssummerheide en de Schinveldse bossen. De baan kenmerkt zich door de diversiteit van loofbossen, vennetjes, naaldbomen en grote waterpartijen met tees op verrassende hoogtes die de baan een bijzonder karakter geven.

 

Afstand tot Kasteel Vaalsbroek: 27 kilometer

Golfclub Henri-Chapelle

Golfclub Henri-Chapelle ligt in een uitzonderlijke omgeving. Het landschap is typisch voor het Land van Herve: groen en heuvelachtig. De banen zijn gelegen in een magische omgeving, omringd door bomen, hagen, velden en fruitbomen. Er zijn maar liefst 3 verschillende banen, dus ongeacht uw niveau of uw behoeften, is er altijd een baan die perfect aan uw wensen voldoet.

Afstand tot Kasteel Vaalsbroek: 15 kilometer

Golfclub Hoenshuis

Gelegen in Voerendaal aan de rand van het prachtige Heuvelland biedt Golf & Country Club Hoenshuis een unieke omgeving. Met een Course Rating van 136 behoort Hoenshuis tot een van de moeilijkste banen van Nederland. Deze hoge rating houdt verband met de lengte van de baan en de uitdagende indeling van de holes, die veelal om ‘course management’ vragen.

Afstand tot Kasteel Vaalsbroek: 24 kilometer

Golfclub Haus Kambach

Golfclub Haus Kambach ligt net over de grens in Duitsland en bevindt zich in de uitlopers van het Eifellandschap. Op de ruim 6100 meter lange golfbaan is vooral power gevraagd. Karakteristiek is verder het licht glooiende terrein, de brede fairways, het oude bomenbestand en de stategisch aangelegde bunkers.

 

Afstand tot Kasteel Vaalsbroek: 25 kilometer

Golfbaan Mergelhof

Mergelhof ligt in de uitlopers van de Ardennen en de Limburgse beekdalen. Lengte en nauwkeurig spel naar de geonduleerde greens zijn de kenmerken van deze baan. De greens zijn ook nog eens sneller dan de meeste in de lage landen. Na afloop kunt u in de avondzon genieten van een uniek uitzicht over het Geuldal vanaf het terras van de voormalige herenboerderij.

Afstand tot Kasteel Vaalsbroek: 8 kilometer