Golfen bij Kasteel Vaalsbroek

Perfectioneer uw swing en geniet van de Limburgse gastvrijheid

Met het Golf Arrangement bij Kasteel Vaalsbroek in Vaals geniet u van de ultieme combinatie van ontspanning, inspanning en culinair op hoog niveau. U kunt uw swing perfectioneren op de golfbaan Het Rijk van Margraten, Golfclub Brunsummerheide, Golf en Business Club Henri-Chapelle, Golf en Country Club Hoenshuis Voerendaal, Golfclub Haus Kambach en/of Mergelhof en u zult beslist de Limburgse gastvrijheid ervaren. ’s Avonds wordt een heerlijk driegangendiner voor u verzorgd en na uw overnachting geniet u van het Bilderberg Ontbijt.

Kiest u voor 1 overnachting dan ontvangt u 1 x een greenfee. Verblijft u 2 of 3 nachten, dan ontvangt u 2 x een greenfee.

  • Welkomstdrankje
  • 1, 2 of 3 x overnachting
  • 1, 2 of 3 x Het Bilderberg Ontbijt
  • 1 x driegangendiner
  • 1 of 2 x greenfee 18-holes (geldt op tweede dag)
  • Kosteloos annuleren tot 24 uur
  • Betaling in het hotel

Golfen bij Kasteel Vaalsbroek

Perfectioneer uw swing op de golfbaan Het Rijk van Margraten, Golfclub Brunsummerheide, Golf en Business Club Henri-Chapelle, Golf en Country Club Hoenshuis Voerendaal, Golfclub Haus Kambach en/of Mergelhof. 's Avonds serveren we een culinair driegangendiner. Na uw overnachting geniet u van het Bilderberg Ontbijt.

Vanaf
€340,00
per verblijf met twee personen

Boek nu

Of u nu uiteindelijk voor Golfbaan Het Rijk van Margraten, Golfclub Brunsummerheide, Golf en Business Club Henri-Chapelle, Golf en Country Club Hoenshuis Voerendaal, Golfclub Haus Kambach of Golfbaan Mergelhof kiest, u zult bij Kasteel Vaalsbroek genieten van het bourgondische Limburgse leven. Na één of meerdere dagen golfen, komt u weer helemaal uitgerust thuis.

De verschillende golfbanen

Het Rijk van Margraten

De golfbaan ligt in het glooiende landschap tussen de stad Maastricht en het plaatsje Cadier en Keer. De 18-holes golfbaan is omgeven door landerijen, wijngaarden en oude bossen. Vanaf het terras kunnen onze bezoekers van een fantastisch panorama over de stad Maastricht en het Heuvelland genieten!

 

Afstand tot Kasteel Vaalsbroek: 25 kilometer

Golfclub Brunssummerheide

De unieke 45-holes golfbaan is gelegen tussen de natuurgebieden Brunssummerheide en de Schinveldse bossen. De baan kenmerkt zich door de diversiteit van loofbossen, vennetjes, naaldbomen en grote waterpartijen met tees op verrassende hoogtes die de baan een bijzonder karakter geven.

 

Afstand tot Kasteel Vaalsbroek: 27 kilometer

Golfclub Henri-Chapelle

Golfclub Henri-Chapelle ligt in een uitzonderlijke omgeving. Het landschap is typisch voor het Land van Herve: groen en heuvelachtig. De banen zijn gelegen in een magische omgeving, omringd door bomen, hagen, velden en fruitbomen. Er zijn maar liefst 3 verschillende banen, dus ongeacht uw niveau of uw behoeften, is er altijd een baan die perfect aan uw wensen voldoet.

Afstand tot Kasteel Vaalsbroek: 15 kilometer

Golfclub Hoenshuis

Gelegen in Voerendaal aan de rand van het prachtige Heuvelland biedt Golf & Country Club Hoenshuis een unieke omgeving. Met een Course Rating van 136 behoort Hoenshuis tot een van de moeilijkste banen van Nederland. Deze hoge rating houdt verband met de lengte van de baan en de uitdagende indeling van de holes, die veelal om ‘course management’ vragen.

Afstand tot Kasteel Vaalsbroek: 24 kilometer

Golfclub Haus Kambach

Golfclub Haus Kambach ligt net over de grens in Duitsland en bevindt zich in de uitlopers van het Eifellandschap. Op de ruim 6100 meter lange golfbaan is vooral power gevraagd. Karakteristiek is verder het licht glooiende terrein, de brede fairways, het oude bomenbestand en de stategisch aangelegde bunkers.

 

Afstand tot Kasteel Vaalsbroek: 25 kilometer

Golfbaan Mergelhof

Mergelhof ligt in de uitlopers van de Ardennen en de Limburgse beekdalen. Lengte en nauwkeurig spel naar de geonduleerde greens zijn de kenmerken van deze baan. De greens zijn ook nog eens sneller dan de meeste in de lage landen. Na afloop kunt u in de avondzon genieten van een uniek uitzicht over het Geuldal vanaf het terras van de voormalige herenboerderij.

Afstand tot Kasteel Vaalsbroek: 8 kilometer