Golfen bij Hotel De Bovenste Molen

Perfectioneer uw swing en geniet van de Limburgse gastvrijheid

Gaat u voor een hole-in-one, hole-in-two of zelfs hole-in-three? Voor welke optie u ook kiest, u ervaart de ultieme combinatie van ontspanning, inspanning en culinair op hoog niveau. Met het Golf Arrangement bij Hotel De Bovenste Molen in Venlo kunt u uw swing perfectioneren op de golfbaan de Peelse Golf en/of de Golfhorst en u zult beslist de Limburgse gastvrijheid ervaren. ’s Avonds geniet u in het hotel van een culinair driegangendiner.

Kiest u voor 1 overnachting dan ontvangt u 1 x een greenfee. Verblijft u 2 of 3 nachten, dan ontvangt u 2 x een greenfee.

  • Welkomstdrankje
  • 1, 2 of 3 x overnachting
  • 1, 2 of 3 x Het Bilderberg Ontbijt
  • 1 x driegangendiner
  • 1 of 2 x greenfee 18-holes (geldt op tweede dag)
  • Kosteloos annuleren tot 24 uur
  • Betaling in het hotel

Golfen bij Hotel De Bovenste Molen

Ervaar de Limburgse gastvrijheid en perfectioneer uw swing op golfbaan de Peelse Golf en/of de Golfhorst. 's Avonds serveren we een culinair driegangendiner. Na uw overnachting geniet u van het Bilderberg Ontbijt.

Vanaf
€188,00
per verblijf met twee personen

Boek nu

Of u nu uiteindelijk voor Golfbaan De Peelse Golf of Golfbaan De Golfhorst kiest, u zult bij Hotel De Bovenste Molen in Venlo genieten van de Bilderbergse gastvrijheid. Nadat u uw swing hebt geperfectioneerd op de golfbaan, of zelfs meerdere golfbanen, en heerlijk heeft genoten van de Limburgse gastvrijheid, komt u weer helemaal uitgerust thuis.

De verschillende golfbanen

De Peelse Golf

De 18 holes wedstrijdbaan behoort tot de mooiste banen van Nederland. De golfbaan is op een prachtige locatie gelegen, wardoor het een genot is om te spelen en te vertoeven. Ook voor de beginnende golfer hebben we diverse mogelijkheden.

Afstand tot Hotel De Bovenste Molen: 21 kilometer

Golfbaan De Golfhorst

De Golfhorst heeft een uitdagende 18-holesbaan, par-70, met prachtige waterpartijen en een aantal aantrekkelijke hoogteverschillen. Daarnaast is er een prachtige 9 holes par-3 baan. Dit is voor de beginnende golfer een mooie baan om kennis te maken met de golfsport en voor de gevorderde speler een uitstekende mogelijkheid om korte slagen te oefenen.

Afstand tot Hotel De Bovenste Molen: 32 kilometer

Edwin van Velsen

“Bij De Bovenste Molen vindt u alle rust en gezelligheid die Limburg te bieden heeft. Ervaar wat échte gastvrijheid betekent en verwen uzelf met ontspanning van de bovenste plank."

Hoteldirecteur Bilderberg Hotel De Bovenste Molen