Golfen bij Château Holtmühle

Perfectioneer uw swing en geniet van de Limburgse gastvrijheid

Met het Golf Arrangement bij Château Holtmühle in Tegelen geniet u van de ultieme combinatie van ontspanning, inspanning en culinair op hoog niveau. U kunt uw swing perfectioneren op de golfbaan De Herkenbosche, De Peelse Golf en/of Golfanlage Haus Bey en u zult beslist de Limburgse gastvrijheid ervaren. ’s Avonds geniet u van een driegangendiner in het hotel.

Kiest u voor 1 overnachting dan ontvangt u 1 x een greenfee. Verblijft u 2 of 3 nachten, dan ontvangt u 2 x een greenfee.

  • Welkomstdrankje
  • 1, 2, of 3 x overnachting
  • 1, 2 of 3 x Het Bilderberg Ontbijt
  • 1 x driegangendiner
  • 1 of 2 x greenfee 18-holes (geldt op tweede dag)
  • Kosteloos annuleren tot 24 uur
  • Betaling in het hotel

Golfen bij Château Holtmühle

Ervaar de Limburgse gastvrijheid en perfectioneer uw swing op golfbaan De Herkenbosche, De Peelse Golf en/of Golfanlage Haus Bey. 's Avonds serveren we een culinair driegangendiner. Na uw overnachting geniet u van het Bilderberg Ontbijt.

Vanaf
€310,00
per verblijf met twee personen

Boek nu

Of u nu uiteindelijk voor Golfbaan De Herkenbosche, Golfbaan De Peelse Golf of Golfbaan Haus Bey kiest, u zult bij Château Holtmühle in Tegelen de Bilderbergse gastvrijheid zeker ervaren. Nadat u uw swing hebt geperfectioneerd op de golfbaan, of zelfs meerdere golfbanen, en heerlijk heeft genoten van de Limburgse gastvrijheid, komt u weer helemaal uitgerust thuis.

De verschillende golfbanen

Golfbaan De Herkenbosche

De 18 holes wedstrijdbaan behoort tot de mooiste banen van Nederland. Met zijn kenmerkende stuifduinen, naaldbomen en vele rododendrons is het een genot om te spelen en te vertoeven. De 9 holes Par-3 oefenbaan is bij uitstek geschikt voor de beginnende golfer, maar ook voor de gevorderde speler die z'n korte spel wil oefenen.

Afstand tot Château Holtmühle: 26 kilometer

Golfbaan Haus Bey

De 72 hectare grote golfbaan is een van de mooiste van Duitsland. Het ligt in beschermd natuur gebied tussen de Hinsbecker Höhen en Krickenbecker Seen en ligt rondom het middeleeuwse kasteeltje Haus Bey. Met een open 6 Play plaats en 18 holes baan, biedt Haus Bey ruimte voor beginners, gevorderden en professionele golfers.

Afstand tot Château Holtmühle: 15 kilometer

Golfbaan De Peelse Golf

De 18 holes wedstrijdbaan behoort tot de mooiste banen van Nederland. De golfbaan is op een prachtige locatie gelegen, wardoor het een genot is om te spelen en te vertoeven. Ook voor de beginnende golfer hebben we diverse mogelijkheden.

Afstand tot Château Holtmühle: 21 kilometer

Ernst van der Waal

“Even terug naar de romantiek van de Middeleeuwen met de luxe van nu. Ons gastvrije team ontvangt u in de Limburgse Maasvallei waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen. En genieten van lokale gerechten in ons restaurant Die Alde Heerlickheijt”.

Director of Operations