Welkom bij Europa Hotel Scheveningen

Geniet via Beachclub Indigo van voordeel

Overnacht in het Europa Hotel met speciale tarieven via Beachclub Indigo

Reservering aanvragen

Zodra de zon in de zee zakt en je een fantastische tijd hebt gehad bij Beachclub Indigo kom je heerlijk tot rust in één van de 178 compleet vernieuwde hotelkamers van het Europa Hotel. De volgende dag start vol energie met het uitgebreide Bilderberg Ontbijtbuffet. En wil je daarna nog niet naar huis? Wandel in 198 stappen naar het strand, struin over de boulevard of bezoek Den Haag. Als gast van Beachclub Indigo profiteer je van de volgende voordelen:

 • 10% korting in de maanden juli en augustus en op zaterdagen in september en oktober
 • 15% korting in juni en september t/m december (m.u.v. bovenstaande weekenden)
 • Reserveringen mogelijk vanaf 10 kamers
 • Reserveren op basis van beschikbaarheid

Onze Hotelkamers

Het Europa Hotel Scheveningen beschikt over 178 hotelkamers

Deluxe hotelkamer
Deluxe zeezicht hotelkamer
Superior hotelkamer

Praktische informatie

Handig om te weten

Parkeren & bereikbaarheid

Het hotel beschikt over eigen parkeergelegenheid, parkeren is mogelijk op basis van beschikbaarheid. Andere parkeermogelijkheden vind je bij APCOA Parking Scheveningen Strand of bij parkeerterrein Het Zwarte Pad.

Ontbijtbuffet

Het uitgebreide Bilderberg Ontbijtbuffet geeft je dag een echte kickstart. Het ontbijt serveren wij in ons restaurant; doordeweeks van 07.00 uur tot 10.00 uur en in het weekend zelfs tot 12.00 uur. 

Bar

De bar, dé plek om een geslaagde dag af te sluiten. Geniet hier van een goed glas wijn en een smaakvolle bite. Onze bar is geopend van 11:00 tot 22:00 uur geopend en in het weekend tot 23:00 uur.

Er is meer..

Vergaderen aan de kust

Het Europa Hotel is een rustpunt in bruisend Scheveningen. Een plek waar ambitie en plezier elkaar ontmoeten. Naast overnachten in onze sfeervolle hotelkamers kom je hier ook samen voor een succesvolle bijeenkomst. Binnen 1 minuut sta je op het strand voor een sportieve break of juist een ontspannen afsluiting van de dag.

"Aangenaam! Mijn naam is Yoshi, regisseur van bijzondere bijeenkomsten. Met veel plezier help ik je met het organiseren van jouw volgende bijeenkomst of met het maken van een reservering. Ik kijk er naar uit je te mogen verwelkomen in Scheveningen."


             Portret Yoshi Versluis Europa Hotel Transparant.png