Bellevue Hotel Dresden Restaurants

Restaurants Bellevue Hotel Dresden

Telefoon: +49 (0)351 805 1650

E-mail: welcome@bellevue-dresden.com

Onze Café Bar Pöppelmann is voor u geopend (let op de openingstijden).

Laat u 's avonds verwennen door ons keukenteam en geniet van onze uitstekende service. Het menu heeft veel verrassingen in petto, maar ook de klassiekers zijn op de kaart te vinden. Er wordt gekookt met veel aandacht voor detail, trouw aan het motto 'het oog eet mee'. Bovendien gebruiken we regionale en verse producten.

Openingstijden

Ontbijtbuffet  
Ma t/m vr
Za, zo en feestdagen 
06.30 tot 10.00 uur
06.30 tot 10.30 uur
Café Bar Pöppelmann  
Ma t/m zo 10.30 tot 00.00 uur
Markt/winkel  
Ma t/m zo 24 uur per dag geopend


Voor het ontbijt nodigen wij u van harte uit voor ons uitgebreide ontbijtbuffet in het Palaisrestaurant. In onze markt/winkel kunt u terecht voor snacks en regionale specialiteiten.

Reserveren

Telefoon +49 (0)351 805 1650
welcome@bellevue-dresden.com

Restaurants Bellevue Hotel Dresden

ONTBIJT IN HET PALAISRESTAURANT

Openingstijden:
Ma t/m vr van 06.30 tot 10.00 uur
Za, zo & feestdagen van 06.30 tot 10.30 uur

In de ontspannen sfeer van het lichte Palaisrestaurant in het Bilderberg Bellevue Hotel Dresden, met uitzicht op de tuinen van Bellevue, verwennen we u met verschillende omeletten, versgeperste sappen, warme croissants, vers fruit en speciaal gemaakte honing van onze Bellevue bijen. In de zomer kunt u genieten van uw ontbijt op het prachtige terras met uitzicht op de oevers van de Elbe.

CAFÉ BAR PÖPPELMANN

Openingstijden:
Dagelijks van 10.30 - 00.00 uur

Leun achterover en ontspan in de unieke sfeer van ons Café Bar Pöppelmann. Geniet van onze brede selectie drankjes - vooral onze creatieve cocktailcreaties zijn het proberen waard - of onze koffiespecialiteiten. Onze bartenders helpen u graag bij uw keuze. Voor culinaire gerechten kunt u vragen naar ons actuele menu (de keuken is open tot 21.00 uur). Ook kunt u genieten van heerlijke snacks die we u graag serveren op onze barokke binnenplaats tijdens de zomermaanden: pure Italiaanse flair!

BIERGARTEN ELBESEGLER

Openingstijden:
momenteel gesloten wegens herfst- en winterstop

Direct aan de oever van de Elbe ligt de Biergarten Elbsegler. In een maritieme sfeer kunt u in de zomermaanden genieten van koele drankjes en smakelijke snacks met uitzicht op de prachtige oude binnenstad van Dresden. Wilt u een privé- of zakelijk evenement organiseren? Vraag ons naar de mogelijkheden. Met 130 zitplaatsen biedt de Biergarten Elbsegler een ideale setting voor een heel speciaal evenement.