Bilderberg in beeld

Unieke beelden van de hotels vastgelegd door middel van drones

Bilderberg in Business

Freedom Ride 2016

Een onvergetelijk evenement organiseren? Dat doet u op de bijzondere locaties van Bilderberg. Ontdek hoe Bilderberg dit event tot in de puntjes verzorgt.

Kasteel Vaalsbroek in Business

Tulpenrallye 2016

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek is al jaren de thuisbasis voor de Tulpenrallye. Ontdek hoe onze gepassioneerde medewerkers dit event tot in de puntjes verzorgen. Bekijk de unieke beelden van deze dag en beleef de kwaliteiten van Bilderberg.

Zakelijke events bij Bilderberg

Wat is voor ú belangrijk bij het organiseren van uw zakelijke bijeenkomst? Prettige vergaderruimtes voorzien van razendsnel Wifi, een heerlijke lunch of diner tot in de puntjes verzorgd, of persoonlijke service van begin tot eind? De 18 bijzondere locaties van Bilderberg bieden de perfecte basis voor iedere vergadering, training of evenement. Van hotels midden in de stad tot midden in de natuur, en van locaties geschikt voor 5 tot 1500 personen. Maar vooral: vergaderlocaties waar kwaliteit het verschil maakt. Bijvoorbeeld dankzij onze Maître B’, die voor u klaar staat zodat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Dat is de on-top service van Bilderberg.

Lees meer