Bilderberg Landgoed Lauswolt

Pure ontspanning en ongeëvenaarde klasse komen samen in het best bewaarde geheim van Friesland

Bekijk alle foto's

Trouwen op Landgoed Lauswolt

  • 170 dinergasten

  • 300 feestgasten

  • Officiële trouwlocatie

  • bruidssuite aanwezig

  • Buitenmogelijkheden feest

  • Eventplanning

Wilt u trouwen in één van de mooiste trouwlocaties in Friesland? Een statig landgoed vol sfeer en luxe? Landgoed Lauswolt maakt van je huwelijksdag een onvergetelijke gebeurtenis. Een intiem huwelijksfeest met alleen familie en vrienden of een dagprogramma met ‘s avonds een swingend feest en uw favoriete muziek? Het kan allemaal, wij verzorgen het graag voor u.

In stijl trouwen

Bilderberg Landgoed Lauswolt is een unieke trouwlocatie in het noorden van het land. De serene omgeving zorgt voor een perfecte ambiance voor uw bruiloft. Geniet van pure luxe op dit statige landgoed.

Bij mooi weer kunt u volop genieten op het terras met fantastisch uitzicht. Het wettelijk huwelijk kan in één van onze sfeervolle ruimtes voltrokken worden. De culinaire omlijsting tijdens deze speciale dag wordt verzorgd door restaurant De Heeren van Harinxma.

Het landgoed is royaal genoeg voor ontvangst van 300 gasten en 170 gasten voor een sit down diner. Het hotel telt 65 eigentijdse hotelkamers en suites, waaronder de prachtige bruidssuite in het Koetshuis.

Inspiratie

Voor een trouwdag om nooit te vergeten

Trouwen op authentiek landgoed

Geef elkaar het ja-woord op het gazon van het prachtige landgoed van Lauswolt, met uitzicht op de Friese wouden en het statige hotel. Of in één van de sfeervolle ruimtes van het hotel, te midden van vrienden en familie. Het landgoed is royaal genoeg voor de ontvangst van maximaal 300 gasten.

Dineren in fameus restaurant

Samen eten en genieten. De culinaire omlijsting wordt verzorgd door het beroemde restaurant De Heeren van Harinxma. De authentieke dinerzaal is geschikt voor een intiem diner tot een sit down diner voor 170 gasten.

Huwelijksnacht in bruidssuite

Met 65 eigentijdse hotelkamers en suites op Landgoed Lauswolt, kunnen jullie gasten na een prachtige dag ontspannen overnachten op het landgoed. En voor het bruidspaar staat een prachtige bruidssuite in het sfeervolle Koetshuis klaar.

Contact

Samen maken we jullie trouwdag onvergetelijk

Meer weten over trouwen op dit prachtige landgoed? Vraag direct meer informatie aan en ontvang gratis de brochure 'Trouwen bij Landgoed Lauswolt' (pdf). Binnen enkele werkdagen nemen wij contact met u op om uw wensen te bespreken. Zelf al vragen? Bel 0512 38 12 45.