Bilderberg Landgoed Lauswolt

Pure ontspanning en ongeëvenaarde klasse komen samen in het best bewaarde geheim van Friesland

Bekijk alle foto's

De Heeren van Harinxma

Telefoon: 0512 - 38 12 45

E-mail: lauswolt@bilderberg.nl

In de keuken van restaurant De Heeren van Harinxma, het sinds 2015 met een Michelinster bekroonde restaurant van Landgoed Lauswolt, regeert de goede smaak. Beleef verrassende composities van heerlijke ingrediënten waarmee onze chef-de-cuisine keer op keer weet te inspireren en te overtuigen. Kwaliteit kunt u ervaren tot in het kleinste detail en gastvrijheid in de puurste vorm. Laat u zich verrassen door de smaakvolle gerechten van onze brigade onder leiding van Arjan Bisschop en de attente bediening.

Genieten van een heerlijke high tea? Ook dat kan bij Landgoed Lauswolt. Reserveer uw High Tea met culinaire hapjes en verschillende theesoorten.

Openingstijden

Lunch: Ma t/m Vr 12:00 - 14:30
Diner: Ma t/ Zo 18:00 - 22:00

Reserveren

Telefoon 0512 - 38 12 45
lauswolt@bilderberg.nl

Reserveer nu online

Bistro Nijeholt

Telefoon: 0512 381 245

E-mail: lauswolt@bilderberg.nl

Welkom in de huiskamer van Lauswolt

De naam is gekozen door een van onze gasten en verwijst naar Augustinus Lycklama à Nijeholt die in 1867 het huis Lauswolt heeft laten ontwerpen en bouwen. In de prachtige bistro Nijeholt kunt u genieten van een warme, ontspannen en tikkeltje Bourgondische sfeer. Gerechten met passie, eenvoud, echte smaken en van de beste kwaliteit, zoals u van ons gewend bent. Dus goed voor een aangenaam gevoel van thuiskomen. Een prima glas wijn binnen handbereik en een heerlijke maaltijd op tafel. Kortom, de ingrediënten voor een ongedwongen avond. Wees ‘wolkom’!

Openingstijden

Di t/m zo 17:30 tot 22:00

Reserveren

Telefoon 0512 381 245
lauswolt@bilderberg.nl

Reserveer nu online

Michelinster 2018

Met trots zijn wij sinds 2015 bekroond met een Michelinster, een onderscheiding voor restaurants met een goede tot zeer goede keuken en een correcte bediening.

Lekker 500

De Heeren van Harinxma staat genoteerd op nummer 40 in de Lekker 500 gids van 2019.

GaultMillau 2018

In de onafhankelijke restaurant- en hotelgids GaultMillau van 2018 behaalde De Heeren van Harinxma dit jaar 16 punten.

High Tea

Geniet van een heerlijke High Tea met culinaire hapjes en verschillende theesoorten, speciaal samengesteld door onze Chef-kok. Gezellig met uw partner, familie of vriendinnen. Nu al voor 29,50 per persoon.

Verse ingrediënten uit eigen tuin

Restaurant De Heeren van Harinxma werkt alleen met de eerlijkste producten. Daarom heeft het restaurant een eigen moestuin op het landgoed. Daarnaast wordt er alleen maar gewerkt met leveranciers uit de buurt die zorgen voor verse en eerlijke ingrediënten.

Wijnadvies

Welke wijnen passen het beste bij uw diner?
Onze Maître B' Anil Palé geeft u de beste adviezen over welke wijn bij uw gerecht past, zodat u de beste culinaire ervaring beleeft.

Euro Bob

Samen culinair genieten van de gastronomische gerechten met de bijpassende wijnen van De Heeren Van Harinxma? Dat kan! Sinds kort is het restaurant aangesloten bij Euro Bob, die u thuis ophaalt en aan het einde van de avond weer terugbrengt.

Meer informatie

Combineer uw diner met een overnachting

 • Culinair Lauswolt

  Landgoed Lauswolt 1 nacht

  Overnachting inclusief Champagne ontbijt en vijfgangendiner in een met Michelinster bekroond restaurant.

  Vanaf € 449,00 Prijsoverzicht
  per verblijf met 2 personen

  Meer informatie