Bilderberg Landgoed Lauswolt

Pure ontspanning en ongeëvenaarde klasse komen samen in het best bewaarde geheim van Friesland

Bekijk alle foto's

Kinderen bij Landgoed Lauswolt

Samen met de hele familie genieten van een ontspannen hotelovernachting bij Bilderberg Landgoed Lauswolt? Ook kinderen zijn bij Bilderberg meer dan welkom! Bij een overnachting met ontbijt betaalt u voor kinderen tot en met 11 jaar alleen voor de eventuele kosten voor het bijzetten van een extra (kinder)bed. Bij arrangementen (een overnachting met diner of andere extra's) betaalt u voor kinderen een gereduceerd tarief.

Met kinderen genieten in Friesland

Samen wandelen, fietsen en ontdekken

Friesland heeft veel te bieden, van prachtige wandelroutes tot watersportmogelijkheden. Fiets samen met uw kinderen door de mooie landschappen of maak een boottocht over de Friese wateren.

Kindvriendelijke extra's

Bij Landgoed Lauswolt

Familiekamers

Landgoed Lauswolt beschikt over meerdere kamers die beschikken over een tussendeur.

Kinderbed

Het is mogelijk om kosteloos tot 3 babybedden op uw kamer bij te plaatsen (afhankelijk van het kamertype). Ook is het mogelijk om een kinderbed of een extra bed te plaatsen tegen betaling.

 

Oppas

Bij Bilderberg Landgoed Lauswolt kunt u uw babyfoon afgeven bij de receptie, zodat u rustig uw gang kunt gaan. Ook is het mogelijk om een oppas te reserveren op aanvraag.

Eten en drinken

Het ontbijtbuffet van Bilderberg bestaat uit een brede variatie van verse broodjes en beleg, yoghurt, vers fruit en vruchtensappen. Genoeg om voor iedereen een heerlijk ontbijt samen te stellen! Kinderstoeltjes zijn beschikbaar.

Verhuur kinderfietsen

Wilt u er even lekker opuit met uw kinderen? Landgoed Lauswolt verhuurt kinderfietsen voor € 10 per dag.

Speelfacilteiten

Het grote Landgoed geeft uw kinderen alle ruimte om heerlijk buiten te spelen. Ook beschikt het hotel over een jeu de boules baan en een binnenzwembad.

Billy Bilderberg

Bij het inchecken in het hotel van uw keuze ontvang(en)t uw kind(eren) het spannende stripboek "Het raadsel van de Verdwenen Kroon". Met dit stripboek zal uw kind zich niet snel vervelen. Puzzels, raadsels, het Bilderberg kindermenu, een kleurplaat (uiteraard ontvangt uw kind ook potloodjes van ons!) en natuurlijk hoofdpersoon Billy Bilderberg die samen met zijn vriendinnetje een spannend avontuur in een Bilderberg hotel beleeft.

Kinderattracties

In de omgeving van Landgoed Lauswolt

Kinderboerderij

In Drachten vindt u Kinderboerderij De Naturij. Op het 7 ha. terrein is voor iedereen wat te beleven. Zowel binnen als buiten vindt u een grote verscheidenheid aan dieren.

 

Aqua Zoo

Het leukste dagje dierentuin in Noord-Nederland beleeft u bij Aqua Zoo Friesland. Van de onderwaterwereld tot rondslingerende apen, u ziet het hier allemaal.

 

Thialf

Schaatsen is verweven in de Friese cultuur. Trek samen met uw kinderen de schaatsen aan en maak er een sportieve dag van in Thialf!