Bilderberg Landgoed Lauswolt

Pure ontspanning en ongeëvenaarde klasse komen samen in het best bewaarde geheim van Friesland

Bekijk alle foto's

Golf op Landgoed Lauswolt

Heerlijk golfen in Friesland? In de achtertuin van Bilderberg Landgoed Lauswolt ligt Golf en Countryclub Lauswolt, door Leadingcourses uitgeroepen tot beste golfresort van Nederland! De golfbaan bevat een uitdagende 9- en 18-holes golfbaan. De baan maakt twee lussen van elk negen holes en loopt afwisselend door bos en open weide. Verscholen in het bos, geniet u van de weldadige rustige sfeer in het Friese landschap. Voor een actief weekend golfen in combinatie met pure luxe en culinair genieten, bent u bij Bilderberg Landgoed Lauswolt aan het juiste adres.

Op de website van Leadingcourses vindt u recensies van bezoekers.

Over Golf & Country Club Lauswolt

Ontspannen golfen in een bosrijke omgeving

Heerlijk golfen in het Friese landschap, daarvoor bent u bij Golf en Countryclub Lauswolt in Beetsterzwaag aan het goede adres. Dit golfresort is door Leadingcourses uitgeroepen tot beste golfresort van Nederland. De intimerende eerste afslag op de relatief smalle fairway maakt de golfbaan uniek. In de weldadig rustige sfeer van Beetsterzwaag waar geen enkel verkeersgeluid te horen is, komt u volledig tot rust. De totale lengte van de baan is 6.146 meter maar wanneer u 18 holes speelt loopt u tenminste 10 kilometer, gerekend vanaf de parkeerplaats en terug.

Er zijn vier par 4ʼs die langer zijn dan 400 meter vanaf de heren backtees. Dat is een zeldzaamheid in binnen- en buitenland. Slechts een enkeling zal hier een par maken, de meeste mensen kunnen blij zijn met een bogey. Heeft u een Clubhandicap, EGA-kaart of een equivalente kaart van een buitenlandse golffederatie, dan bent u van harte welkom op de 18 holes golfbaan.

BIlderberg Golf Arrangement

Speciaal voor u heeft Bilderberg Landgoed Lauswolt een golf arrangement samengesteld, waarbij u naast een greenfee voor de 18-holes golfbaan van Golf en Countryclub Lauswolt kunt genieten van een culinair driegangendiner, een overnachting en ontbijt.

- Overnachting inclusief Het Bilderberg Ontbijt
- Culinair driegangendiner
- Een greenfee 18-holes

Dit arrangement is voor meerdere nachten te reserveren. Per nacht dat u verblijft, ontvangt u een greenfee. Deze is geldig op de dag nadat u hebt overnacht.

vanaf
€419,00
per verblijf met twee personen

Boek nu