Beetsterzwaag

Authentiek Fries dorp vol sfeer

Hotel in Beetsterzwaag, Friesland

Geniet van luxe en weldaad op Bilderberg Landgoed Lauswolt, een prachtig en statig hotel gelegen in het Friese dorp Beetsterzwaag.

Landgoed Lauswolt

Perfectie tot in het kleinste detail, in alles wat we doen. Vijfsterrenhotel Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag staat bekend om haar persoonlijke service en grenzeloze gastvrijheid. Laat u in de watten leggen in ons wellness centre. Of kom naar ons restaurant De Heeren van Harinxma, sinds 2015 bekroond met een Michelinster, waar u onze passie voor details pas echt merkt dankzij de regionale producten, lokale ingrediënten en verrassende composities.

Meetinglocatie in Beetsterzwaag

Ultieme service

Beetsterzwaag - Friesland

  • 5 meetingruimtes
  • 65 hotelkamers
  • Tot 170 personen
  • Exclusief landgoed

Luxe en service komen samen in het exclusieve Landgoed Lauswolt. Met een Friese nuchterheid brengen zij gastronomie en gastvrijheid naar een nieuw niveau.

Meer over deze locatie

Hotel arrangementen in Beetsterzwaag

Over Beetsterzwaag

Beetsterzwaag ligt in Friesland welke ultieme rust biedt waar u even kunt ontsnappen van de alledaagse drukte. Geniet van de schitterende en eindeloze landschappen, de talloze meren en knusse dorpen. Ideaal voor een heerlijke wandeling of fietstocht. Friesland heeft maar liefst vier Nationale Parken en twee Nationale Landschappen. Landgoed Lauswolt is gelegen in de prachtige Friese wouden van het beekdallandschap Koningsdiep. Hier ontdekt u authentieke gebieden met een rijke historie en vele streekproducten.

Restaurant Beetsterzwaag

De Heeren van Harinxma

In de keuken van restaurant De Heeren van Harinxma, het sinds 2015 met een Michelinster bekroonde restaurant van Landgoed Lauswolt, regeert de goede smaak. Beleef verrassende composities van heerlijke ingrediënten waarmee onze chef-de-cuisine keer op keer weet te inspireren en te overtuigen. Genieten van een High Tea? Ook dat kan bij Landgoed Lauswolt.

Activiteiten Beetsterzwaag

Leeuwarden

Tijdens een verblijf in Friesland, kan een bezoek aan Leeuwarden natuurlijk niet ontbreken. In de binnenstad zijn er diverse winkels, terrassen en inspirerende bezienswaardigheden. Leeuwarden is dan ook niet voor niets bekroond met de titel leukste winkelstraat van heel Nederland in 2011!

Lees meer

Musea

In de omgeving zijn verschillende musea te vinden. Laat u inspireren in het Fries Museum, dat u laat meenemen in de historie van de Friezen en Friesland. In Groningen bevindt zich het Groninger Museum. Een extrovert en kleurrijk museum met verschillende collecties en presentaties op het gebied van kunst en oudhede

Lees meer

Groningen

Groningen staat bekend als de bruisende Hanzestad van het hoge noorden. U zult elke keer verrast worden door de unieke sfeer en het levendige karakter. Wandel door de binnenstad langs verschillende winkels, gezellige cafés en terrassen. Door Groningen heen kronkelen schitterende grachten en kunt u overal historische panden en pakhuizen bewonderen.

Lees meer