Valentijn

Romantisch genieten van overnachting met ontbijt en diner

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

  • 12 hotels
  • 1 nacht
  • 2 personen
Vanaf €148,00 Prijsoverzicht per verblijf met 2 personen

Op zoek naar een bijzonder cadeau voor Valentijn? Verras uw geliefde met een of meerdere overnachtingen bij Bilderberg. Verblijf met Valentijn in een romantisch hotel en geniet samen van een heerlijke overnachting inclusief Het Bilderberg Ontbijt en culinair driegangendiner. Op uw kamer staat een romantische verrassing voor u klaar!

  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Culinair driegangendiner
  • Romantische verrassing op de kamer (met aankomst op 13, 14, 15 of 16 februari)

Samen genieten van Valentijn

Kies een romantisch hotel naar keuze

Bilderberg Valentijn arrangement

Overnacht in één van de 12 prachtige Bilderberg hotels in Nederland! Eén of twee nachten inclusief Het Bilderberg Ontbijt, culinair driegangendiner en een romantische verrassing op uw kamer.

Vanaf
€150,00
per verblijf met 2 personen

Bekijk beschikbaarheid

Vrijdag 14 februari is het weer zover: Valentijn. De dag van de liefde. Het ideale moment om een romantische overnachting in een hotel te plannen. Samen genieten op een bijzondere plek van een heerlijk ontbijt, een comfortabel bed en uitmuntende gastvrijheid. Bij Bilderberg kiest u uit verschillende arrangementen in een van onze sfeervolle hotels.

's Avonds kunt u samen genieten van een gastronomisch (valentijns)diner bereid door onze chef. Op uw hotelkamer wacht u een romantische verrassing en in de ochtend begint u uw dag goed met het beroemde Bilderberg Ontbijt. Inclusief versgebakken brood en heerlijke fruitsappen en smoothies. Tussendoor ontspant u in een aantal van onze hotels in het overdekte zwembad, whirlpool of sauna. Of kunt u genieten van al het moois dat onze stadshotels te bieden hebben. Kortom, een verblijf om nooit meer te vergeten!

Of kies uit een van de overige hotels

Het ideale cadeau voor Valentijn

Wie verrast u met een Cadeaucard?

Een Cadeaucard van Bilderberg is een uitstekend idee als speciale verrassing tijdens Valentijn. Bestel uw card met ieder gewenst bedrag vanaf € 25.

Andere romantische arrangementen

Hulp nodig bij uw reservering?

Heeft u vragen over dit arrangement of uw reservering? Wij helpen u graag! Neem contact op met het hotel van uw keuze.

  • Laagste prijsgarantie
  • Geen reserveringskosten
  • Geen creditcard nodig, u betaalt in het hotel

Neem contact op