Sauna & Spa Arrangement

Overnachting met ontbijt, inclusief gezichts- en rugbehandeling en gebruik van zonnebank en sauna

Dit arrangement is op dit moment niet boekbaar.

 • hotels
Vanaf €- Prijsoverzicht

Kom heerlijk tot rust met het Sauna & Spa Arrangement bij Bilderberg. U heeft de keuze uit vijf van onze hotels met een Wellness Centre. Geniet van een gezichts- en rugbehandeling en maak gebruik van de zonnebank en sauna.

 • 1x overnachting
 • 1x Het Bilderberg Ontbijt
 • Ontvangst met koffie en plaatselijke lekkernij
 • Gezichtsbehandeling 30 min
 • Rugbehandeling (peeling + massage)
 • Gebruik zonnebank & sauna

Sauna & Spa Arrangement

Geniet in een van onze Wellness Centres

Bent u toe aan een dag vol ontspanning? En wilt u eens compleet verwend worden? Dan is het Sauna & Spa Arrangement een echte aanrader. Onze Wellness Centres staat garant voor deskundige behandelingen met hoogwaardige producten in een luxueuze ambiance. Uw behandeling start met een scrub van de rug, gevolgd met warme kompressen. Deze verwijderen de korrels van uw huid waardoor de huid heerlijk schoon en zacht aanvoelt. De gezichtsbehandeling bestaat uit een reiniging, peeling en massage van het gelaat, met als afsluiting een heerlijk voedend masker. De behandeling eindigt met u een ontspannen massage met warme olie. De rugpeeling is zeer geschikt voordat u een massage ondergaat. De huidporiën gaan hierdoor helemaal open staat waardoor de auromatische oliën nog beter hun werk kunnen doen. Om uw arrangement compleet te maken overnacht u in een comfortabele kamer en start u de dag met Het Bilderberg Ontbijt. Daarnaast mag u ook gratis gebruik maken van de sauna en zonnebank.

Bilderberg Wellness Centres

De vijf Wellness Centres van Bilderberg bevinden zich in Hotel De Bovenste Molen, Landgoed Lauswolt, Résidence Groot Heideborgh, Hotel De Klepperman en Kasteel Vaalsbroek. Alle wellness faciliteiten bevinden zich in een rustige en kleinschalige omgeving, die zorgen voor veel privacy. Daarnaast is er bij de Wellness Centres alle ruimte voor persoonlijke aandacht. De Wellness Centres beschikken, naast de Wellness faciliteiten, over een sauna, solarium, fitness ruimte en zwembad (met uitzondering van Hotel De Klepperman). Tevens kunt u in elk Wellness hotel culinair genieten.

* De behandelingen van het Sauna & Spa Arrangement zijn niet geldig voor kinderen (t/m 11 jaar).
**In het Wellness Centre van Hotel De Bovenste Molen zijn behandelingen alleen beschikbaar van donderdag t/m zondag.
 

Boek het dagarrangement

Het arrangement in combinatie met een overnachting en ontbijt, kunt u ook los boeken. U ontvangt dan een gezichtsbehandeling van 30 minuten en een rugbehandeling en u mag gratis gebruik maken van de zonnebank en sauna.

Bilderberg Wellness Arrangementen

Bijzondere hotelovernachtingen met wellness

Geef een Wellness behandeling cadeau

De Bilderberg Cadeaucards zijn vrij te besteden in alle Bilderberghotels. U kunt ieder gewenst bedrag kiezen afgerond op €5. Zo kunt u iemand anders deze geweldige ervaring cadeau geven!

Hulp nodig bij uw reservering?

Reserveren doet u eenvoudig online. Heeft u een vraag over dit arrangement of ontvangt u liever persoonlijke ondersteuning bij uw reservering? Wij helpen u graag!

 • Laagste prijs garantie
 • Geen reserveringskosten
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst
 • Betaling in hotel
 • Aankomst tot 18.00 uur
 • Checkout tot 11.00 uur

Neem contact op