Parkheuvel & Bilderberg Arrangement

Voor een volledig verzorgde avond in combinatie met een overnachting

Het arrangement is te boeken van woensdag t/m zaterdag. De prijs bedraagt €314,00 per persoon. Reserveer per mail of telefonisch, via +31 (0)10 436 3611.

Reserveer

Erik van Loo, voorheen ook verbonden aan restaurant 'The Park' van het Parkhotel, verwelkomt u met dit arrangement graag in zijn restaurant 'Parkheuvel'. Een hoogstaand culinair arrangement, inclusief een overnachting in het Bilderberg Parkhotel in Rotterdam. Hier ervaart u de comfort en persoonlijke service die past bij een luxe hotel in deze bruisende wereldstad.

 • 1x overnachting op een Executive kamer
 • 1x Het Bilderberg Ontbijt
 • Welkomstdrankje in de Lobby Bar
 • Compleet 5-gangenmenu in Parkheuvel
 • Wijnarrangement
 • Gratis gebruik van de sauna en fitness
 • Entreekaartjes voor Holland Casino

De prijs voor dit arrangement bedraagt € 314,00 per persoon, met een verblijf in een tweepersoons Executive Hotelkamer (toeslag 1 persoonskamer € 79,00). Reserveer per mail of telefonisch, via +31 (0)10 436 3611.

Het arrangement is te boeken op maandag, van woensdag tot en met zaterdag en zondagmiddag.

Foto credits: Lyan van Furth

Restaurant Parkheuvel

Restaurant Parkheuvel ligt in het park, niet ver van de Euromast en pal aan de Maas. Het moderne, ronde gebouw werd in 1988 ontworpen door architect Klunder. Het terras biedt een weergaloos uitzicht op het water en de langsvarende schepen. De sfeer in het restaurant is intiem. Ons interieur is cosy art deco te noemen. De inrichting is een keuze voor kwaliteit en comfort en weerspiegelt de vakkundige smaak van Anja van Loo, en haar gevoel voor stijl. De entree voert naar de bar met loungegedeelte. Het restaurantgedeelte zelf loopt in een speels ronde vorm en biedt overal uitzicht op het water. Wie eenmaal aan tafel zit, hoeft alleen maar te ontspannen en in alle rust te genieten van wat er op tafel komt.

Parkheuvel & Bilderberg Arrangement

Voor een volledig verzorgde avond en overnachting hebben wij het volgende arrangement voor u samengesteld. Aanvankelijk wordt u welkom geheten in het gastvrije Bilderberg Parkhotel. Volledig vernieuwd maar met een 100 jaar oude historie. U ontvangt vervolgens een welkomstdrankje in de Lobby Bar om zo direct in de ontspanningsmodus over te gaan. Aan het begin van de avond wordt u verwacht in Restaurant Parkheuvel. In het restaurant zult u genieten van een culinair volledig verzorgde avond. De receptie helpt u uiteraard graag met het reserveren van een taxi zodat u zorgeloos kunt genieten van het vijfgangen wijnarrangement welke geschonken wordt. De kosten voor de taxi zijn niet bij het arrangement inbegrepen.

Bij terugkomst in het hotel geniet u van een comfortabel verblijf in één van de Executive kamers van het Parkhotel. Hier kunt u de dag ontspannen eindigen met een warm bad en een goede nachtrust. De volgende dag sluit u het verblijf af met een ontbijt in Restaurant The Park.

Tip

Als u besluit te verblijven in ons Bilderberg Parkhotel, dan is een bezoek aan deze populaire havenstad een must. Er zijn namelijk talloze leuke hotspots in Rotterdam. Hierbij kunt u denken aan de markthal of diergaarde Blijdorp. Ook kan je hier goed shoppen. Kortom, er is genoeg te doen! Om de zoektocht naar de beste hotspots wat makkelijker te maken, hebben wij er een paar voor u op een rij gezet in onze cityguide

Erik van Loo

"In mijn keuken draait het om kwaliteit. Echt eten. Smaak is kennis, smaak is emotie en gevoel, smaak is herinnering. Smaak is een zoektocht. Als kok moet je in een gerecht duiken. Iedere smaak die je proeft, verwerk je zo dat die in het gerecht er maximaal uitkomt. Met als inzet dat je niet meer in je mars hebt om het lekkerder te maken dan dit. Dat is tot waar je kennis en creativiteit ophouden."

Of kies voor een ander arrangement

Hulp nodig bij uw reservering?

Reserveren doet u eenvoudig per mail of telefonisch. Heeft u een vraag over dit arrangement of ontvangt u liever persoonlijke ondersteuning bij uw reservering? Wij helpen u graag!

U kunt het Parkhotel bereiken via de telefoon: +31 (0)10 436 3611
Of via de e-mail: parkhotel@bilderberg.nl

 • Geen reserveringskosten
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst
 • Geen creditcard nodig
 • Check-in vanaf 14.00 uur
 • Check-out tot 12:00 uur
 • Prijs is exclusief toeristenbelasting en service charge

Reserveer