The Park - Culinair arrangement

Geniet van culinaire gerechten in het hart van Rotterdam

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

  • 0 Hotels
  • 1 Nacht
Vanaf €116,00 Prijsoverzicht

The Park - Culinair arrangement

Culinair driegangendiner met overnachting en Het Bilderberg Ontbijt

Ontdek het nieuwste toprestaurant van Rotterdam in dit bijzondere culinaire arrangement. Verblijf in bruisend Rotterdam en geniet van een heerlijk driegangendiner in The Park – inspired by Erik van Loo.

  • 1x overnachting
  • 1x Het Bilderberg Ontbijt
  • Culinair driegangendiner met wijnarrangement
  • Mineraalwater en koffieservies
  • Gratis gebruik Wifi
  • 1 nacht
  • Parkhotel Rotterdam
Vanaf €116,00 per persoon

Boek nu

Restaurant The Park

Culinair genieten in het hart van Rotterdam

The Park – Inspired by Erik van Loo is recent geopend in het Parkhotel en nu al winnaar van de AD Gouden Pollepel competitie van het Algemeen Dagblad. Met een score van 8,7 is The Park het hoogstbeoordeelde restaurant van Rotterdam.  Geïnspireerd door topchef Erik van Loo staat restaurant The Park dan ook voor culinair genieten: hoogstaande gerechten, te herkennen aan kwaliteit en eenvoud met een speelse twist.

Culinair arrangement met driegangendiner en overnachting

Tijdens het The Park - Culinair Arrangement verblijft u in een comfortabele hotelkamer in het Bilderberg Parkhotel. Verken vanuit ons centraal gelegen hotel de stad of bezoek het nabijgelegen Museum Boijmans Van Beuningen. ‘s Avonds ontvangen wij u voor een verrassend driegangendiner samengesteld door onze topchef in The Park, inclusief bijpassend wijnarrangement, mineraalwater en koffieservies. Hier ontdekt u waarom culinair recensenten van onder andere het AD en De Telegraaf zo lovend zijn over de sfeer en de gerechten van The Park.

Maar ook bij het ontbijt is het genieten: het beroemde Bilderberg Ontbijt bestaat onder andere uit diverse broden van het Vlaams Broodhuys, vers fruit, vruchtensappen en smoothies, scrambled eggs en diverse vleeswaren.

Gouden Pollepel-the park.jpg

Winnaar AD Gouden Pollepel 2014

Met een score van 8,7 is restaurant The Park winnaar in de jaarlijkse Gouden Pollepel competitie van het Algemeen Dagblad.

Lekker500.jpg

Opgenomen in de Lekker 500

Restaurant The Park is opgenomen in de Lekker 500 gids van 2015, de gids met de 500 beste restaurants van Nederland.

erik van loo.jpg

Inspired by Erik van Loo

"Smaak is herinnering". Een uitspraak van Erik van Loo, Patron Cuisinier van restaurant Parkheuvel bekroond met twee Michelinsterren. Onder zijn leiding is het concept van restaurant The Park ontworpen. In The Park worden signatuur gerechten van Erik van Loo geserveerd. Erik’s eigenzinnige culinaire visie sluit perfect aan bij de filosofie van The Park’s chef Richard de Vries. Samen creëren zij hoogstaande gerechten, te herkennen aan kwaliteit en eenvoud gecombineerd met een speelse twist.