Ontdek Rotterdam arrangement

Verblijf in het Parkhotel en verken het bruisende Rotterdam

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

  • 1 hotel
  • 1 nacht
  • 2 personen
Vanaf €150,00 Prijsoverzicht per verblijf met 2 personen

Leer de bruisende binnenstad van Rotterdam kennen met vele shopmogelijkheden of laat u inspireren door de cultuur die de stad te bieden heeft. Bewonder ook de nieuwe hotspot van Rotterdam: de Markthal! Na een indrukwekkende dag komt u heerlijk tot rust bij het Bilderberg Parkhotel. Verblijf inclusief Het Bilderberg Ontbijt.

  • 1x Overnachting
  • 1x Het Bilderberg Ontbijt
  • 1x Entreekaart naar keuze voor Euromast, de Kunsthal of een rondvaart op de Maas
  • Welkomstdrankje in onze Lobby Bar
  • Entreekaarten Holland Casino
  • Kosteloos annuleren tot 24 uur
  • Betaling in het hotel

Verblijf in Parkhotel Rotterdam

Ontdek Rotterdam en kom tot rust in het prachtige Parkhotel. Overnacht op een comfortabele kamer en geniet van het uitgebreide Bilderberg Ontbijt. Ga op verkenningstocht in Rotterdam en bezoek bijvoorbeeld de Markthal de Euromast, of maak een rondvaart op de Maas.

Van Bosch tot Bruegel - De ontdekking van het dagelijks leven

Breng voor 17 januari een bezoek aan de tentoonstelling 'Van Bosch tot Bruegel - De ontdekking van het dagelijks leven' in het Boijmans van Beuningen museum. Deze expositie bestaat uit topwerken over het dagelijkse leven in Rotterdam, uit de periode rondom de 16e eeuw. Met zelfspot en ironie wordt de maatschappij weerspiegeld, waarbij bordelen, feestvierende boeren, kwakzalvers en ongelijke liefde de revue passeren.
Meer informatie

Rotterdam, de stad van vernieuwing

Een stad die u gezien moet hebben

Rotterdam is een stad die u gezien moet hebben. Een wereldstad met een bruisend hart en waar altijd iets te doen is. Een stad die zichzelf continue blijft vernieuwen. Bij ieder bezoek wordt u weer opnieuw verrast door nieuwe bezienswaardigheden of evenementen. De prachtige skyline en de indrukwekkende Erasmusbrug blijven bijzonder. Naast alle architectuur biedt Rotterdam ook veel cultuur. Overal zijn musea te vinden en ieder deel van de stad geeft een andere sfeer. Het vele dat Rotterdam te bieden heeft, zorgt ervoor dat deze stad iedere keer weer opnieuw te ontdekken valt.

Rotterdam: the place to be!

Door zowel The New York Times als Lonely Planet is Rotterdam uitgeroepen tot must see bestemming van 2015. Mede door de nieuwe Markthal, de eerste overdekte marktvloer met allerlei verse producten, heeft de stad deze titel gekregen. Ook de vele restaurants en gezellige winkelstraten zorgen voor een ultieme ervaring.

Beleef Rotterdam

Kunsthal Rotterdam

De Kunsthal Rotterdam is een van de toonaangevende culturele instellingen in Nederland. De Kunsthal presenteert ongeveer 25 gevarieërde tentoonstellingen per jaar. Een plek voor inspiratie en ontmoetingen.

 

Lees meer

Euromast

De Euromast is één van de bekendste bezienswaardigheden in Rotterdam. Met een hoogte van 186 meter, een 180 graden observatie mogelijkheid en meer dan 30 kilometer uitzicht met helder weer, is dit een niet te missen bezoek tijdens een trip naar Rotterdam!

Lees meer

Rondvaart over de maas

Spido ligt voor u klaar als het gaat om varen door de Rotterdamse havens. U kunt het hele jaar dageljiks inschepen voor een korte maar krachtige indruk van de haves in Rotterdam. Vaar in 75 minuten de havens van Rotterdam rond.
 

Lees meer