Lauswolt Zomerconcert

Geniet van muzikale klanken met dit unieke openluchtconcert

Dit arrangement is helaas verlopen

 • 1 Hotel
 • 1 Nacht
 • 2 Personen
Vanaf €270,00 Prijsoverzicht per persoon

Middenin het Friese landschap ligt het prachtige Bilderberg Landgoed Lauswolt. Geniet hier van een uniek openluchtconcert op zondag 8 juli 2018. Al jaren een succesvol evenement dat u niet mag missen! Geniet van een culinair diner en overnacht nadien in een comfortabele hotelkamer op dit prachtige landgoed. 's Ochtends wacht u het heerlijke Bilderberg Ontbijt.

 • Een feestelijk aperitief
 • Entree tot het 'Lauswolt Zomerconcert' en Laurent Perrier partnerlunch
 • High wine
 • 1x overnachting
 • 1x Het Bilderberg Ontbijt
 • 1x Driegangendiner

Over Lauswolt Zomerconcert

Dit seizoen vindt alweer de veertiende editie van het Lauswolt Zomerconcert plaats. Het Noord Nederlands Orkest neemt deze keer twee zeer getalenteerde broers mee. De broers Lucas (1993) en Arthur (1996) Jussen zijn klassieke pianisten. Ze werkten al samen met de groten der aarde, onder anderen Lang Lang en Jaap van Zweden. Ze spelen samen met het NNO in de prachtige tuin van het landgoed het concert voor 2 piano’s en orkest van Mozart en Carnaval des Animeaux van Camille Saint-Saëns. Verder speelt het orkest een deel uit Symfonie 8 van Antonin Dvorák en verschillende Franse chansons.

Radiomaker/dj en acteur Eric Corton leidt u door de middag heen. Uiteraard eindigt het concert met een voor onze gasten bekende klassieker.

Vanaf 14.30 uur verwelkomen wij u met een heerlijk aperitief, waarna wij een feestelijke High Wine serveren. Het Lauswolt Zomerconcert begint om 15.00 uur en wordt om ca. 17.00 uur afgesloten met het laatste deel van de High Wine. Wilt u uw kinderen meenemen? Speciaal is er voor hen een kinderprogramma met begeleiding (vanaf 4 jaar), zodat u ongestoord kunt genieten van het concert.

NOORD NEDERLANDS ORKEST
Het Noord Nederlands Orkest is een avontuurlijk symfonieorkest dat vanuit de traditie nieuwe wegen bewandelt zonder daarbij de hoofdzaak uit het oog te verliezen: het symfonisch repertoire levend houden door het op hoog niveau en in spannend samengestelde programma’s te spelen. Het NNO is primair van en voor het Noorden. Het zoekt zijn vaste publiek en andere muziek- en cultuurliefhebbers graag op in de concertzalen, in de openlucht, tijdens festivals en op scholen. Onze overtuiging is dat het geheim van de intense beleving van klassieke muziek schuilt in de live performance van het symfonieorkest en in het contact tussen musici en publiek.

Het concert zonder overnachting meemaken?

U bent ook van harte welkom om het concert bij te wonen, zonder overnachting! De prijs is €85,00 p.p. inclusief High Wine. Kinderprogramma €29,50 p.p. inclusief programma, begeleiding en iets lekkers. Wij raden u aan – om teleurstellingen te voorkomen – uw toegangskaarten tijdig te bestellen bij Bilderberg Landgoed Lauswolt. Telefoon 0512 38 12 45 of per e-mail lauswolt@bilderberg.nl.

 

Partners

Wij bedanken graag onze partners

Verblijf op Landgoed Lauswolt

Landgoed Lauswolt mag zichzelf tot één van de mooiste landgoederen van Nederland rekenen. Gelegen tussen de meren en bossen van Friesland, biedt het landgoed een ongekende rust en luxe. Geniet van de onovertroffen gastvrijheid, verbeter uw swing op de nabijgelegen golfbaan, ontspan in het Wellness Centre of verken de op 20 minuten gelegen steden Leeuwarden of Groningen.

Hulp nodig bij uw reservering?

Reserveren doet u eenvoudig online. Heeft u een vraag over dit arrangement of ontvangt u liever persoonlijke ondersteuning bij uw reservering? Wij helpen u graag!

Bel Landgoed Lauswolt: +31 (0)512 38 12 45
Of mail: lauswolt@bilderberg.nl

 • Laagste prijs garantie
 • Geen reserveringskosten
 • Gratis annuleren tot 48 uur voor aankomst
 • Betaling in hotel
 • Aankomst tot 18.00 uur
 • Checkout tot 11.00 uur

Boek nu