De Kromme Dissel Arrangement

Zevengangendiner inclusief overnachting en ontbijt

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

 • 1 Hotel
 • 1 Nacht
 • 2 Personen
Vanaf €367,50 Prijsoverzicht per verblijf met 2 personen

Het bekroonde restaurant De Kromme Dissel behoort al jaren tot de Nederlandse toprestaurants. Geniet van een culinair zevengangendiner in dit restaurant, en combineer uw bezoek met een ontspannende overnachting in een Villakamer inclusief Het Bilderberg Ontbijt, vrij gebruik van zwembad en 'Inspiratie', het nieuwe kookboek van De Kromme Dissel. Daarnaast ontvangt u een voucher voor een tweede lunch gratis in De Kromme Dissel.

 • Zevengangendiner in De Kromme Dissel
 • 1x Overnachting in een villakamer
 • 1x Het Bilderberg Ontbijt
 • Vrij gebruik van zwembad en thermenbaden
 • Het Kromme Dissel kookboek: 'Inspiratie'
 • Voucher voor tweede lunch gratis
 • Kosteloos annuleren tot 24 uur
 • U betaalt pas in het hotel

Restaurant De Kromme Dissel

Michelinster sinds 1971

Restaurant De Kromme Dissel, het enige restaurant in Nederland met al 46 jaar een Michelinster. Sfeervol ondergebracht in een authentieke Oud-Saskische boerderij. Een verfijnde smaak en oog voor detail vindt u niet alleen op de menukaart terug, ook de inrichting en de aankleding van het restaurant zullen u in dit opzicht aangenaam verrassen.

Inhoud Kromme Dissel Arrangement

Culinair genieten inclusief overnachting en ontbijt

Een onvergetelijke avond vol culinaire verrassingen, gevolgd door een heerlijke overnachting in Hotel Klein Zwitserland. Dat is wat het Kromme Dissel Arrangement voor u in petto heeft. Tijdens het zevengangendiner in dit met een Michelinster bekroonde restaurant ervaart u hoe De Kromme Dissel koken tot kunstvorm verheven heeft. Pure ingrediënten, verrassende smaken en bijzondere combinaties komen samen in een prachtig opgemaakt bord, omlijst door sfeer en gastvrijheid. Na deze gastronomische avond komt u helemaal tot rust in het naastgelegen Hotel Klein Zwitserland. Maak gebruik van het zwembad of sauna of praat na bij de open haard. In de ochtend begint u de dag goed met Het Bilderberg Ontbijt, een uitgebreid ontbijtbuffet met onder andere verse broden van Het Vlaamsch Broodhuys, diverse soorten beleg, ontbijtgranen, vruchtensappen en verse eieren.

Bij het Kromme Dissel Arrangement ontvangt u ook het nieuwste kookboek van De Kromme Dissel, geschreven door de keukenbrigade zelf en voorzien van prachtige foto's en illustraties. In dit boek laat het team u zien waar zij inspiratie vandaan halen voor nieuwe gerechten. Daarnaast ontvangt u een voucher voor een tweede lunch gratis bij De Kromme Dissel.

Pure ingrediënten, verrassende smaken

"We zijn altijd op zoek naar nieuwe combinaties en nieuwe visies op wat klassiek is en eigentijds. Onze inspiratie stopt nooit en komt uit verschillende hoeken. Passie en liefde voor het vak, daar gaat het om. Niet alleen bij ons, maar ook bij onze leveranciers. De drive om het allerbeste vlees te krijgen en de smakelijkste groenten en fruit te telen, is van grote invloed op de kwaliteit van ons werk. De rode draad in De Kromme Dissel zijn de vier elementen aandacht, beleving, oorsprong en gevoel”.

Tonny Berentsen, chef de cuisine De Kromme Dissel.

Inspiratie: het kookboek

Na uw zevengangendiner benieuwd hoe u deze heerlijke gerechten thuis kunt maken? Bij het Kromme Dissel arrangement ontvangt u 'Inspiratie', het prachtige kookboek van restaurant De Kromme Dissel. In Inspiratie ontdekt u aan de hand van mooie verhalen, spectaculaire foto's en heerlijke recepten waar de keukenbrigade van De Kromme Dissel haar inspiratie vandaan haalt.

Verblijf in Hotel Klein Zwitserland

Vlakbij Arnhem ligt het in chaletstijl gebouwde Hotel Klein Zwitserland. Een kleinschalig en charmant hotel met 71 kamers midden in de natuur. Wandelen, fietsen of winkelen in het historische Arnhem, Hotel Klein Zwitserland biedt een zee aan mogelijkheden. Vlak naast het hotel is de golfclub Heelsumse Veld gevestigd. En als u binnen wilt ontspannen bieden onze overdekt zwembad en sauna u daar alle gelegenheid toe.

 

Hulp nodig bij uw reservering?

Reserveren doet u eenvoudig online. Heeft u een vraag over dit arrangement of ontvangt u liever persoonlijke ondersteuning bij uw reservering? Wij helpen u graag!

Bel Hotel Klein Zwitserland: 0317 - 313 118
Of mail klein-zwitserland@bilderberg.nl

 • Laagste prijs garantie
 • Geen reserveringskosten
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst
 • Betaling in hotel
 • Aankomst tot 18.00 uur
 • Checkout tot 11.00 uur

Boek nu