Kersentuin Arrangement

Viergangendiner, inclusief cocktail en overnachting in Amsterdam

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

  • 1 Hotel
  • 1 Nacht
  • 2 Personen
Vanaf €288,00 Prijsoverzicht per verblijf met 2 personen

Ontdekt dé hotspot van Amsterdam met dit bijzondere culinaire arrangement. Verblijf in het hart van het levendige Amsterdam en geniet van een heerlijk viergangendiner in De Kersentuin en een cocktail in de bar.

  • 1x overnachting
  • 1x Het Bilderberg Ontbijt
  • Cocktail in de bar
  • Culinair viergangendiner in De Kersentuin
  • Koffie met friandises

Casual Dining op niveau

Beleven, proeven en ontmoeten bij Restaurant De Kersentuin

De Kersentuin in het Bilderberg Garden Hotel in Amsterdam is een volledig vernieuwd restaurant met een beroemde geschiedenis van meer dan 30 jaar. Nu is het restaurant opnieuw uitgegroeid tot de absolute hotspot in Amsterdam, waar tweesterren Michelin chef Stefan van Sprang van Aan de Poel de regie over de keuken voert. En dit is zeker te merken. Al uw zintuigen worden beloond met smaakvolle gerechten in een bijzondere presentatie.

Culinair arrangement met viergangendiner met overnachting

Tijdens het Kersentuin Culinair arrangement verblijft u in een Royale Deluxe kamer in het Bilderberg Garden Hotel. Verken vanuit ons centraal gelegen hotel onze hoofdstad Amsterdam of bezoek een van de nabijgelegen musea op het Museumplein, met het Rijksmuseum, het Van Gogh en het Stedelijk Museum. 's Avonds ontvangen wij u voor een verrassend viergangendiner samengesteld door onze tweesterren Michelin chef, inclusief cocktail in de bar.

Maar ook bij het ontbijt is het genieten: het beroemde Bilderberg Ontbijt bestaat onder andere uit diverse broden van het Vlaams Broodhuys, vers fruit, vruchtensappen, smoothies en scrambled eggs.

Opgenomen in Lekker 500

Restaurant De Kersentuin is opgenomen in de Lekker 500, de gids met de 500 beste restaurants van Nederland.

Gault Milau

GaultMilau, de restaurantgids voor de beste hotels en restaurants van Nederland, waardeert De Kersentuin met 13 punten.

Stefan van Sprang

Tweesterren Michelin chef Stefan Van Sprang is consulting chef van ‘De Kersentuin’. Chefkok Wessel Ruijmgaart, voorheen sous-chef van ‘Aan de Poel’ in Amstelveen, is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding in de keuken. Samen met het team van De Kersentuin zorgen zij voor een verrassende kaart en gerechten met indruk. Onze sommelier adviseert u graag over bijpassende wijnen.

Hulp nodig bij uw reservering?

Reserveren doet u eenvoudig online. Heeft u een vraag over dit arrangement of ontvangt u liever persoonlijke ondersteuning bij uw reservering? Wij helpen u graag!

Bel het Garden Hotel: +31 (0)20 570 56 00
Of mail: garden@bilderberg.nl

  • Laagste prijs garantie
  • Geen reserveringskosten
  • Aankomst vanaf 15:00 uur
  • Checkout tot 12.00 uur

Boek nu