Golf Arrangement

Werk aan uw swing bij Bilderberg

Bilderberg Golf arrangement

Overnachting inclusief 18-holes greenfee en driegangendiner.

Met het Bilderberg Golf Arrangement geniet u van de ultieme combinatie van ontspanning, inspanning en culinair genieten op hoog niveau. Altijd op een van de prachtige, uitdagende golfbanen in de (directe) omgeving van de speciaal geselecteerde Bilderberg hotels. Nadat u overdag uw swing heeft geperfectioneerd, geniet u ’s avonds van een driegangendiner in het hotel.

  • welkomstdrankje
  • 1, 2, of 3 x overnachting
  • 1, 2 of 3 x Het Bilderberg Ontbijt
  • 1 x driegangendiner
  • 1 of 2 x greenfee 18-holes (geldt op tweede dag)
  • Meerdere hotels
Vanaf €119,50 per persoon

Boek nu

Kiest u voor 1 overnachting dan ontvangt u 1 x een greenfee. Verblijft u 2 of 3 nachten, dan ontvangt u 2 x een greenfee.

Uitdagende golfbanen

op prachtige locaties

Heideborgh 7260 hotelaanzicht.jpg

Residence Groot Heideborgh, Garderen

Bij Bilderberg Résidence Groot Heideborgh in Garderen combineert u uw overnachting met een greenfee voor Edda Huzid, een prachtige 18-holes baan op het licht glooiende landschap van de Veluwse bossen. Gelegen op 6,7 kilometer van hotel.

Bovenste Molen hotel met vijver 7900 bijgesneden.jpg

Hotel De Bovenste Molen, Venlo

Bilderberg Hotel De Bovenste Molen in het Limburgse Venlo biedt twee golfbanen in de nabije omgeving; golfcomplex De Golfhorst met veel hoogteverschil of de gastvrije 18-holes golfbaan De Peelse Golf. Beide gelegen op ongeveer 25 kilometer van het hotel.
 

Chateau Holtmuhle 7236 hotelaanzicht.jpg

Château Holtmühle, Tegelen

Bij het statige Bilderberg Château Holtmühle perfectioneert u uw handicap op de golfbaan BurgGolf Herckenbosch, een fraaie 18-holes golfbaan in een bosrijke omgeving met natuurlijke hoogteverschillen. Gelegen op 25 kilometer van het hotel.

Bilderberg 7788 hotelaanzicht.jpg

Hotel de Bilderberg, Oosterbeek

Geniet van luxe en comfort in Hotel De Bilderberg, Oosterbeek, en ontvang bij uw verblijf een greenfee voor de nabijgelegen De Heelsumse Golfclub. Deze 18-holes golfbaan is een klassieke heidebaan op zandgrond en is het hele jaar goed te bespelen. Gelegen op 5 kilometer van het hotel.

Keizerskroon 6764 hotelaanzicht.jpg

Hotel De Keizerskroon, Apeldoorn

Hotel De Keizerskroon, gelegen naast Het Paleis Het Loo in Apeldoorn, is uw thuisbasis bij een golfarrangement met greenfee voor Golf- en Businessclub De Scherpenbergh. Een 18-holes championship golfbaan in de Veluwse natuur gelegen op 12 kilometer van het hotel.

Klein Zwitserland 0039 hotelaanzicht.jpg

Hotel Klein Zwitserland, Heelsum

Ook vanuit Hotel Klein Zwitserland in het Gelderse Heelsum nabij Arnhem golft u op golfbaan De Heelsumse Golfclub. Deze golfbaan met zandgrond en heide ligt direct naast het hotel.

Lauswolt 7946 golf.jpg

Landgoed Lauswolt, Beetsterzwaag

Golfen op een van de mooiste landgoederen van Nederland doet u bij Golf & Countryclub Lauswolt in het Friese Beetsterzwaag. Een prachtige baan gelegen in de achtertuin van het landgoed, omgeven door bos.

7107 achteraanzicht hotel Kasteel Vaalsbroek.jpg

Kasteel Vaalsbroek, Vaals

Vanuit het Zuid-Limburgse Kasteel Vaalsbroek heeft u de keuze uit zes golfbanen in de directe omgeving; Henri Chapelle, Rijk van Margraten, Voerendaal, Brunssummerheide, Golfhaus Kambach en De Zuid Limburgse Wittem. Gelegen in Nederland, België of Duitsland op gemiddeld 20 kilometer van het hotel.

  .

Uitzonderlijk dineren

Na een intensieve dag op de golfbaan, komt u heerlijk tot rust in de comfortabele Bilderberg hotels. Hier staat u een heerlijk driegangendiner te wachten, bereid door onze chef-kok met lokale producten en verse ingrediënten. Proef de pure smaken en verrassende combinaties. Zo geniet u op en top van uw verblijf bij Bilderberg.

bigstock-Chef-in-hotel-or-restaurant-ki-45339508.jpg