ABN AMRO &MEER

ABN AMRO &MEER

Speciaal voor u als deelnemer van &Meer

Puur genieten doet u bij Bilderberg. Wij geloven in een hotelervaring die verder gaat dan enkel een overnachting en het nuttigen van een maaltijd. Door persoonlijke aandacht, schitterende locaties en vakmanschap op alle niveaus maken wij van ieder privé en zakelijk verblijf een belevenis. Ontdek onze bijzondere aanbieding speciaal voor u als deelnemer van ABN AMRO &Meer.

Klasse en oprechte gastvrijheid

Een herinnering die u altijd bij blijft!

Onze 17 hotels bevinden zich op schitterende locaties door heel Nederland. Niet op onbereikbare locaties of langs drukke snelwegen, maar midden in het hart van bruisende steden of verscholen in de natuur. In ieder hotel geniet u van rust, ruimte en de sublieme Bilderberg gastvrijheid.

Vanaf
€155,00
per verblijf met 2 personen

Reserveer nu

Een genietende gast is de kroon op ons werk. Daarom zijn er in en rondom onze hotels talloze mogelijkheden voor ontspanning. Een aantal van onze hotels is bijvoorbeeld gelegen aan een golfbaan, waar u in alle rust aan uw handicap kunt werken. Meerdere Bilderberg hotels beschikken over een eigen Wellness Centre, om tijdens uw verblijf te onthaasten en te ontspannen. Waar u ook komt, u kunt rekenen op een unieke ervaring. Gun uzelf deze ervaring en reserveer speciaal voor de &Meer lezers samengestelde arrangement, waarbij u geniet van:

  • Overnachting in één van de Bilderberg hotels
  • Driegangendiner
  • Het Bilderberg Ontbijt
  • Het boek 'Vorstelijk Tafelen' cadeau (1 per kamer)

Deze aanbieding is geldig tot en met 3 juli 2017 op basis van beschikbaarheid en niet in combinatie met andere aanbiedingen of acties. Uw overnachting mag plaatsvinden tot en met 31 augustus 2017. De arrangementsprijs is exclusief toeristenbelasting (varieert per hotel) en Service Charge € 2,20 p.p.p.n.

Hulp nodig bij uw reservering?

Reserveren doet u eenvoudig online. Heeft u een vraag over dit arrangement of ontvangt u liever persoonlijke ondersteuning bij uw reservering? Wij helpen u graag!

U kunt hier contact opnemen met één van onze hotels.

  • Laagste prijs garantie
  • Geen reserveringskosten
  • Geen credit card nodig - u betaalt in het hotel

Reserveer nu