Kingstreet

Bijzondere, traditionele en smaakvolle gerechten in een sfeervol restaurant

Ontdek Kingstreet Restaurant

Telefoon: 055 - 521 77 44

E-mail: keizerskroon@bilderberg.nl

Kingstreet Restaurant is de uitgelezen plek voor uw lunch, diner of borrel in Apeldoorn. Geniet van onze beroemde grillgerechten en heerlijke traditionele Slow Food gerechten met vers geteelde lokale producten. Onze chef Steve is geïnspireerd door de verschillende seizoenen en bereidt, samen met zijn team, graag zuivere producten met pure smaken. Signature gerechten, huiselijke ambiance en het gastvrije personeel zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke avond bij Kingstreet Restaurant. 

Openingstijden

Lunch  12:00 - 16:00
Wines & Bites 16:00 - 22:00
Diner 18:00 - 21:30

 

 

 

Reserveren

Telefoon 055 - 521 77 44
keizerskroon@bilderberg.nl

Wat anderen zeggen

Heerlijk vertoeven

''Prachtig ingericht restaurant, goede service, juiste aandacht en begrip voor wat een klant graag wenst. Gerechten waren super! Daaraan gekoppeld overheerlijke wijnen en je gaat met een zeer tevreden gevoel weg''.

Lydia, bezocht met partner

Gastvrij culinair restaurant!

''Met 5 dames genoten van een culinaire avond. Heerlijke gerechten met mooie wijnen. Onze complimenten gaan uit naar chefkok Steve en gastheer Jos die voor een gezellige avond hebben gezorgd. Het restaurant heeft een gezellige warme uitstraling waar je ook prima kunt dineren als je niet in het hotel verblijft. De gastvrijheid en service staan hier hoog in het vaandel''.

W. Rebel, bezocht met vrienden

Uitmuntend!

''Heerlijk eten dat met ziel en zaligheid wordt bereid. Alles vers en goed afgestemd op elkaar. Chef de cuisine draagt zijn enthousiasme over op zijn personeel, leuk om te zien en lekker om te proeven. Het bedienend personeel is ook uiterst vriendelijk en denkt met je mee. Op verzoek zijn er ook andere mogelijkheden dan de kaart''.

J. Meel, bezocht voor zaken

Over Hotel De Keizerskroon

Een verblijf in Hotel De Keizerskroon voelt als thuiskomen. De luxe, gerenoveerde hotelkamers hebben een royale uitstraling en tegelijkertijd een intieme sfeer. In Kingstreet Restaurant staat culinaire gastvrijheid op het menu. Hier geniet u van comfort food met een verrassende twist. Het hotel, pal gelegen naast Paleis Het Loo, beschikt over 95 royale hotelkamers.

Combineer uw diner met een overnachting

in een gerenoveerde hotelkamer