Kingstreet

Bijzondere, traditionele en smaakvolle gerechten in een sfeervol restaurant

Restaurant Kingstreet in Apeldoorn biedt u een bijzonder concept met lokale producten, slow food en grillgerechten. In het moderne sfeervolle restaurant kunt u terecht voor een lunch of diner met eventueel bijpassende wijnen. Er is voldoende keuze uit verschillende gerechten. De bediening zorgt ervoor dat het u aan niks ontbreekt!

Ontdek Kingstreet Restaurant

Telefoon: 055 - 521 77 44

E-mail: keizerskroon@bilderberg.nl

Proef de beroemde Keizerskroon grillgerechten. Bijzonder aan deze gerechten is dat u ze zelf kunt samenstellen. Daarnaast serveren wij Slow Food, dit zijn tradiotionele gerechten met lokale producten en traditionele bereidingswijzen. Deze signatuur gerechten van ons keukenteam wisselen ieder kwartaal en worden dus aangepast aan het seizoen. Gecombineerd met mooie bijpassende wijnen en een gezellige en huiselijke ambiance, staat Kingstreet garant voor een avond genieten.

Openingstijden

Ma t/m Zo 08:00 - 01:00
Lunch 12:00 - 16:00
Wines & bites 16:00 - 22:00

 

Reserveren

Telefoon 055 - 521 77 44
keizerskroon@bilderberg.nl

Wat anderen zeggen

Heerlijk vertoeven

''Prachtig ingericht restaurant, goede service, juiste aandacht en begrip voor wat een klant graag wenst. Gerechten waren super! Daaraan gekoppeld overheerlijke wijnen en je gaat met een zeer tevreden gevoel weg''.

Lydia, bezocht met partner

Gastvrij culinair restaurant!

''Met 5 dames genoten van een culinaire avond. Heerlijke gerechten met mooie wijnen. Onze complimenten gaan uit naar chefkok Steve en gastheer Jos die voor een gezellige avond hebben gezorgd. Het restaurant heeft een gezellige warme uitstraling waar je ook prima kunt dineren als je niet in het hotel verblijft. De gastvrijheid en service staan hier hoog in het vaandel''.

W. Rebel, bezocht met vrienden

Uitmuntend!

''Heerlijk eten dat met ziel en zaligheid wordt bereid. Alles vers en goed afgestemd op elkaar. Chef de cuisine draagt zijn enthousiasme over op zijn personeel, leuk om te zien en lekker om te proeven. Het bedienend personeel is ook uiterst vriendelijk en denkt met je mee. Op verzoek zijn er ook andere mogelijkheden dan de kaart''.

J. Meel, bezocht voor zaken

Combineer uw diner met 2 overnachtingen