Hotel de Keizerskroon in Apeldoorn gaat renoveren

Eerder werden de lobby, bar, vergaderruimtes en Kingstreet Restaurant van Hotel De Keizerskroon al volledig gerenoveerd. Nu is het tijd voor de kers op de taart; alle 95 hotelkamers worden gerenoveerd.

Deel deze pagina

'2023 wordt een prachtig jaar voor Apeldoorn. Onze goede buur Paleis Het Loo opent dit voorjaar weer haar deuren. Uiteraard konden wij niet achterblijven. Nu is het tijd voor de kroon op ons hotel; de renovatie van de hotelkamers en badkamers.' aldus Frans van de Laak, uw gastheer van Hotel De Keizerskroon.

  • Vanaf 3 maart verwelkomen wij u graag

  • Alle hotelkamers worden gerenoveerd

  • Luxe kamertypes hebben een gerenoveerde badkamer

  • Gelegen naast Paleis Het Loo wat tevens in 2023 heropent

OVER DE RENOVATIE

De nieuwe kamers zijn ontworpen met comfort en stijl. Uiteraard voorzien van moderne faciliteiten. De vernieuwde hotelkamers van Hotel De Keizerskroon zijn uitgerust met heerlijke boxspring bedden waar u kunt genieten van een goede nachtrust. U start de dag goed met een verse kop koffie van Lavazza of Dilmah thee. Een extra luxe zijn de Smart TV's met Chromecast. Zo kunt u eenvoudig uw favoriete muziek en series streamen. Frans: 'Na een dag eropuit vind ik het heerlijk om de dag af te sluiten vanuit een luie stoel, een goed glas wijn en mooie muziek. Met dank aan de Chromecast verbindt u uw telefoon eenvoudig met onze Smart TV's. Perfect om uw eigen muziek te beluisteren. Op en top luxe!'

De hotelkamers zijn ook reeds voorzien van een nieuwe badkamer. Stijlvol en voorzien van inloop regendouche en bij grotere kamertypes van een ligbad. 'Per maart breidt Bilderberg de samenwerking met Rituals uit en zijn in de badkamers ook bad- en doucheproducten van Rituals te vinden. Dit sluit volledig aan bij de ambitie van Bilderberg om bewuste keuzes te maken, omdat we single-use plastic willen verminderen.'

Oude hotelkamer design
Nieuwe hotelkamer design

CULINAIR GENIETEN BIJ KINGSTREET RESTAURANT

Kingstreet Restaurant, onder leiding van chef Steve Sykes, is de perfecte keuze voor gasten die op zoek zijn naar een ontspannen maar culinaire avond. Frans: 'Gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten die zijn bereid met verse, lokale ingrediënten. De stijl van Steve kan worden omschreven als comfort food met een verrassende twist.' De wijnkaart is uitgebreid en biedt voor elke smaak een passende wijn. Bovendien is de sfeer ontspannen en gezellig, waardoor u zich direct thuis zult voelen.

“Gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten die zijn bereid met verse, lokale ingrediënten. De stijl van Steve kan worden omschreven als comfort food met een verrassende twist.”

OVER APELDOORN

Het hotel is van alle gemakken voorzien. Zo is er een prachtig zwembad met uitzicht op Paleis Het Loo. Ook is er voor de liefhebber een sauna en fitness beschikbaar. Vanuit het hotel wandelt u zo naar het Kroondomein Het Loo. Of huur een fiets bij het hotel en ontdek de prachtige natuur rondom Apeldoorn. 
Apeldoorn is een prachtige stad om te bezoeken, met veel historische bezienswaardigheden en prachtige natuur. Paleis Het Loo is een van de belangrijkste trekpleisters van de stad, een prachtig 17e-eeuws paleis dat na jaren van renovatie weer zal heropenen. Het paleis is de voormalige residentie van de Oranjes en biedt een unieke kijk in de geschiedenis van Nederland. Het paleis is omgeven door prachtige tuinen en parken die het perfecte decor vormen voor een romantische wandeling.

Bent u een natuurliefhebber? Het Apeldoornse Bos is een prachtig bos en een populair recreatiegebied. Er zijn veel wandelpaden, picknickplaatsen en een prachtig meer waar gasten kunnen zwemmen en vissen. In het bos is ook een openluchttheater waar stelletjes kunnen genieten van een concert of theaterstuk in de zomermaanden. 

ONTDEK HET ZELF

'Tot ziens in Apeldoorn'

'Sinds de opening in maart 2023 genieten wij volop van het gerenoveerde hotel. Wij kijken ernaar uit om u te mogen ontvangen. Tot dan!'

  • Wij blijven bereikbaar voor vragen en reserveringen
  • Vanaf 3 maart verwelkomen wij u graag

Bekijk alle kamers