Achterhoek

Ervaar de Achterhoekse gezelligheid en gastvrijheid

Ervaar de Achterhoekse gezelligheid en gastvrijheid en ontdek de verborgen schatten en talloze gezellige plekken in de Gelderse omgeving. Bilderberg heeft prachtige locaties gevestigd rondom de Achterhoek zodat u Oost-Nederland kan verkennen in één van onze hotels op de Veluwe, vlakbij Arnhem en Garderen, of in Zwolle. Hierdoor bevindt u zich binnen mum van tijd middenin de Achterhoek en maakt Bilderberg uw momenten bijzonder.

Hotels in de buurt van de Achterhoek

Op de Veluwe, vlakbij Arnhem of in Overijssel

Overnachten bij Hotel De Bilderberg

Vlakbij Arnhem, verscholen in de prachtige bossen van de Veluwe, ligt Hotel De Bilderberg. Wanneer u de groene oprit van het statige hotel oprijdt weet u het al: dit wordt genieten in rust en luxe. Het historische landgoed van Hotel De Bilderberg ligt midden in het schitterende Veluwse bos.

Bekijk hotel

Overnachten bij Grand Hotel Wientjes

Het hotel is een begrip in Zwolle en omstreken. Dankzij de centrale ligging en de persoonlijke aandacht van onze mensen is Wientjes niet alleen een intiem hotel om te verblijven tijdens een vakantie. Het speelt sinds jaar en dag een centrale rol als lokale ontmoetingsplek in het historische Zwolle.

Bekijk hotel

Overnachten bij Hotel ’t Speulderbos

In Hotel 't Speulderbos in Garderen geniet u van een combinatie van luxe en charme in de bosrijke omgeving van de Veluwe. Dit hotel is ideaal om uw kinderen mee naar toe te nemen. 't Speulderbos heeft een fijne speelkamer, entertainment en zelfs een babyfoon-service. De groene omgeving biedt alle ruimte om lekker buiten te fietsen en te wandelen. Binnen geniet u in Restaurant 't Speulderbos van de lokale specialiteiten.

Bekijk hotel

Overnachten bij Résidence Groot Heideborgh

Bij Résidence Groot Heideborgh in Garderen bent u weg van de alledaagse dingen. U kunt hier heerlijk tot rust komen in de natuur door lekker te fietsen en te wandelen op de Veluwe. Na een heerlijke dag in de frisse lucht kunt u in het hotel ontspannen in het Wellness Centre en dineren in het à la carte restaurant met seizoensgebonden producten.

Bekijk hotel

Hotel Arrangementen in de buurt van de Achterhoek

Ontdek de Achterhoek

De zes populairste dingen om te doen in de Achterhoek

Ontdek de stad Doetinchem

Doetinchem is één van de grootste steden in de Achterhoek en staat bekend om zijn gezellige en gastvrije sfeer. In het centrum is het aanbod winkels zeer uitgebreid en dat zorgt voor urenlang shopplezier. De laatste zondag van de maand is het koopzondag en op vrijdag kunt u zelfs tot 21.00 uur in de avond winkelen.

Hét Achterhoekse klimbos

Hét Klimbos van de Achterhoek heet Klimbos Achterhoek en is gevestigd in Ruurlo. Dit bos heeft verder als enige locatie een Klauterroute waar jong en oud zo snel mogelijk het parcour moeten doorklauteren. Dit naast 3,5 uur klauterplezier door het hele bos zorgt voor een actieve en energieke dag waar u zich als aap doorheen kan wanen.

Zwarte Cross Festival

In juli 2020 staat de Achterhoek in het teken van de Zwarte Cross in Lichtenvoorde. Vier dagen lang muziek, cross, stunts, theater en veel meer staat u te wachten tijdens dit massale evenement. De Zwarte Cross is een unieke ervaring waar iedere bezoeker een keer geweest moet zijn.

Museum MORE

Met kunstwerken van grootmeesters zoals Carel Wilink en Pyke Koch is Museum More in Gorssel een bekende naam in de Achterhoek. Door zijn voortdurend wisselende tentoonstellingen is het een museum die een liefhebber van kunst zeker niet gemist wilt hebben tijdens een bezoek aan de Achterhoek. Museum MORE is het grootste museum voor Modern Realisme en heeft een tweede locatie in Kasteel Ruurlo.

De hanzestad Zutphen

Een bijzonder historisch centrum en uniek winkelaanbod is een combinatie die je in weinig steden tegenkomt. Dit is dan ook de reden waarom nieuwkomers in de Achterhoek een bezoek brengen aan de hanzestad Zutphen. Originaliteit en eigenzinnigheid staan voorop als u door de stad loopt en uw ogen uitkijkt.

Achterhoekse Zwembaden

Als u fan bent van tropische en/of uitgebreide zwembaden dan zit u in de Achterhoek goed. Veel verschillende zwembaden bevinden zich onder andere in de steden Doetinchem, Winterswijk en Zutphen. Verder hebben kleine, regionale steden en dorpen ook met regelmaat een (tropisch) zwembad. Hierdoor bevinden zwemfanaten zich met plezier in de Achterhoek.

Hulp nodig?

Heeft u een vraag over een Bilderberg locatie of ontvangt u liever persoonlijke ondersteuning bij uw wensen en behoeften? Wij helpen u graag!

  • Persoonlijke ondersteuning
  • 24/7 bereikbaar
  • Alleen via Bilderberg.nl de beste prijs

Neem contact op