logo Bilderberg
Home
logo Bilderberg

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek Vaals

Vaalsbroek 1, 6291 NH Vaals
Telefoon
043 308 93 08
Fax
043 308 93 33
Hotel AanzichtWellness  Wellness & Spa – Relaxen bij het Spa & Wellness Centre VaalsWellness & Spa – Relaxen bij het Spa & Wellness Centre VaalsWellness2

Spa & Wellness Centre Vaals

Bent u toe aan ontspanning? Geniet dan van een relaxdag in ons Spa & Wellness Centre. Onze specialisten leggen u graag in de watten. Tijdens onze behandelingen maken we gebruik van de prachtige en zorgvuldig samengestelde producten van Vavin. Deze gezonde producten van Vavin werken met de huid mee en passen dus volledig in het hedendaagse “ healthy” – concept.

Tevens worden deze mooie producten gemaakt en ontwikkeld in ons prachtige Limburg. De passie voor de regio en het unieke van dit gezonde concept maken behandelingen met Vavin tot een weldaad! Wij adviseren u graag bij het selecteren van een wellness arrangement of –behandeling. Maar kijkt u gerust eens bij ons aanbod. Geniet van gezichtsbehandelingen – massages ( ook heerlijke Hot Stones) – peelings, manicure, pedicure en nog veel meer aan ultiem genot.

Arrangementen

Bilderberg Wellness Arrangement

Alle Bilderberg Wellness Centres

1, 2 of 3 overnachtingen inclusief Het Bilderberg Ontbijt en een driegangendiner. Keuze uit twee Wellness behandelingen en diverse extra's.

AankomstdatumPrijsNachten
gehele jaarvanaf € 142,50 p.p.1 nacht
Meer informatie

4-elementen Beauty arrangement

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek

Drie overnachtingen inclusief Het Bilderberg Ontbijt en een Beauty arrangement.

AankomstdatumPrijsNachten
gehele jaarvanaf € 206,50 p.p.3 nachten
Meer informatie

Faciliteiten

Binnenzwembad
Sauna
Solarium
Whirlpool
Turks stoombad
Hydromassage-bad
Relaxruimte
Buitenterras
Hair- & visagiestudio
Massages
Lichaamspakkingen
Manicure
Pedicure

Maandactie oktober

Wilt u tijdens de herfstperiode eens lekker er tussen uit? Profiteer dan nu van een aantrekkelijke wellness aanbieding! Geniet van een heerlijke lichaamspakking, een rugmassage van 20 minuten en een business gezichtsbehandeling. In totaal zal de behandeling 80 minuten duren. Van €113, nu voor €99!

Wilt u meer informatie of reserveren

vaalsbroek@bilderberg.nl  of 043 - 30 89 350