logo Bilderberg
Home
logo Bilderberg

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek Vaals

Vaalsbroek 1, 6291 NH Vaals
Telefoon
043 308 93 08
Fax
043 308 93 33
hotel aanzichtMoretti buitenAchterzijde hoteltrapMoretti binnenVan GorschenkamerHaardkamerVaalsbroekerhofDiner opstelling

Trouwen bij Bilderberg Kasteel Vaalsbroek, Zuid-Limburg

Een van de mooiste trouwlocaties in de omgeving van Vaals, Zuid-Limburg is Bilderberg Kasteel Vaalsbroek. Het kasteel is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Vaals en dat betekent dat uw trouwdag compleet door ons verzorgd kan worden.

Stelt u zich eens voor: een statige huwelijksentree via de prachtige oprijlaan in een koets. Via de klassieke trappen komt u uit bij de tuinkamer, hier vindt de huwelijksvoltrekking plaats. Bij mooi weer kan dit ook buiten op het terras, met uitzicht op onze Engelse kasteeltuin met fontein. En bij de vijver van het Morreti paviljoen kunt u letterlijk in het huwelijksbootje stappen.

Met het sabre à champagne kunt u uw trouwdag feestelijk inwijden waarna uw gasten zich verdelen over de klassieke kasteelruimtes of tuin. Deze trouwlocatie in Vaals biedt voldoende ruimte voor maximaal 750 receptiegasten, voor een sit down dinner is er plaats voor maximaal 250 gasten. Van intieme huwelijksvoltrekking tot groots opgezette receptie, onze medewerkers staan voor u klaar. Wij realiseren samen met u een tot in de puntjes verzorgde dag.

Romantische trouwlocatie
De schitterende ambiance van Bilderberg Kasteel Vaalsbroek maakt uw trouwdag onvergetelijk. De romantische oprijlaan van het kasteel in Vaals en de fraai aangelegde buitenterrassen tekenen een unieke setting met u in de hoofdrol. Wilt u de sfeer alvast proeven? U bent van harte uitgenodigd.

Wilt u ook trouwen bij Kasteel Vaalsbroek in Vaals, Zuid-Limburg? Neem dan contact met ons op via het trouwinformatie formulier of bel 043 30 89 308.

Ervaringen

De juiste keuze

'Wij vierden onze droombruiloft bij Bilderberg Kasteel Vaalsbroek'.

Lees meer

Fantastische dag

'Gasten geven aan dat het een superhuwelijk was'.

Lees meer

Onvergetelijke dag

'We hebben een geweldig huwelijksfeest gehad'.

Lees meer

Trouwinformatie

Ja, ik wil graag informatie ontvangen.

(dd-mm-yyyy)

De velden met een * zijn verplicht.

Faciliteiten

Maximaal aantal gasten receptie500
Maximaal aantal gasten feest750
Maximaal aantal gasten diner500
Officiële trouwlocatie
Bemiddeling in entertainment
Bruidssuite aanwezig
Aantal kamers130
Exclusieve huur van locatie mogelijk
Buitenmogelijkheden feest
Verzorging bloemen
Verzorging bruidstaart

Tips voor de muziek

Wanneer je nadenkt over de muziek op de bruiloft, dan zijn er een aantal zaken waar je rekening mee kunt houden. Welke, lees je in dit artikel.

Lees meer