logo Bilderberg
Home
logo Bilderberg

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek Vaals

Vaalsbroek 1, 6291 NH Vaals
Telefoon
043 308 93 08
Fax
043 308 93 33

Kaart

printBeschrijving

Openbaar vervoer

NS-Station Maastricht:

Neem op het busstation Maastricht buslijn 50 (Veolia) in de richting van Aken/Aachen. Op het busstation in Gulpen stapt u over op buslijn 61 (Veolia) in de richting van Vaals.
U stapt vervolgens uit bij halte Kasteel Vaalsbroek.

NS-Station Heerlen:

Neem op het busstation Heerlen buslijn 58 (Veolia) in de richting van Gulpen. Op het busstation in Gulpen stapt u over op buslijn 61 (Veolia) in de richting van Vaals. U stapt uit bij halte Kasteel Vaalsbroek.

Aachen Hauptbahnhof (Thalys vanuit Brussel):

Vanaf Aachen Hauptbahnhof kunt u het beste een taxi nemen naar onze locatie, te weten Vaalsbroek 1 in Vaals (7,5 km).

Per auto

Vanuit Maastricht:
Vanuit het centrum van Maastricht volgt u in eerste instantie de ANWB-borden in de richting van Luik / Liège. Eénmaal op de brug over de Maas gaat u alsmaar rechtdoor op de N278 in de richting van Vaals (25 km).

Vervolg zie "vanaf rotonde Vaals".

Vanuit Amsterdam:

Vanuit Amsterdam neemt u, via Utrecht, 's-Hertogenbosch en Eindhoven, de autosnelweg A2 in de richting van Maastricht. Bij knooppunt Kerensheide rijdt u verder op de A76 richting Aken / Aachen. U neemt op de A76 de afslag Vaals / Simpelveld (N281) en volgt de ANWB-borden Vaals tot aan de rotonde voordat u Vaals binnenrijdt. Vervolg zie "vanaf rotonde Vaals".

Vanuit Brussel:

Neem vanuit Brussel de E314 in de richting van Leuven. Vervolg uw weg op de E314 richting Aachen tot aan de grensovergang met Nederland. Eenmaal de grensovergang gepasseerd blijft u rechtdoor (A76) rijden in de richting van Aken / Aachen volgen. U neemt op de A76 de afslag Vaals / Simpelveld (N281) en volgt de ANWB-borden Vaals tot aan de rotonde voordat u Vaals binnenrijdt. Vervolg zie "vanaf rotonde Vaals".

Vanuit Düsseldorf:

Vanuit Düsseldorf rijdt u op de A44 tot 'Aachener Kreutz', dan neemt u de A4 tot Aken en dan richting Nederland (Maastricht - Heerlen). Neem de 2e afslag (Laurensberg Richterich - Herzogenrath). Bij de stoplichten rijdt u naar Aken / Laurensberg. Na 500 meter rijdt u richting Maastricht / Vaals. U rijdt door de hoofdstraat van Vaals Maastricht Vanuit het centrum van Maastricht volgt u in eerste instantie de ANWB-borden in de richting van Luik / Liège. Eénmaal op de brug over de Maas gaat u alsmaar rechtdoor op de N278 in de richting van Vaals (25 km). Op de rotonde net voor de bebouwde kom van Vaals, gaat u linksaf, in de richting van het Drielandenpunt. Na ongeveer 1 km slaat u rechts af (Eschberg). Bilderberg Kasteel Vaalsbroek bevindt zich vervolgens na 800 meter aan de linkerkant van de weg. Ook kunt u al vanaf de eerdergenoemde rotonde de bruine borden met het opschrift 'Kasteel Vaalsbroek' volgen.

Vanaf rotonde Vaals:

Op de rotonde net voor de bebouwde kom van Vaals gaat u rechtsaf in de richting van het Drielandenpunt. Na ongeveer 1 km slaat u rechts af (Eschberg). Bilderberg Kasteel Vaalsbroek bevindt zich vervolgens na 800 meter aan de linkerkant van de weg. Ook kunt u al vanaf de eerdergenoemde rotonde de bruine borden met het opschrift 'Kasteel Vaalsbroek' volgen.

Parkeergelegenheid

U kunt uw auto parkeren op onze eigen gratis parkeerplaatsen.