logo Bilderberg
Home
logo Bilderberg

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek Vaals

Vaalsbroek 1, 6291 NH Vaals
Telefoon
043 308 93 08
Fax
043 308 93 33

Vaalsbroek: Luxe viersterrenhotel bij 15e eeuws kasteel omgeven door het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap.

  • Dichtbij Drielandenpunt, Aken en Maastricht
  • Omgeven door 12 hectare Limburgs heuvellandschap
  • Uitgebreid Spa & Wellness Centre met zwembad en sauna
Lees verder

Geniet van rust, ruimte en de schitterende omgeving van Zuid-Limburg bij Bilderberg Kasteel Vaalsbroek. Ga op ontdekkingstocht naar het Drielandenpunt in de prachtige heuvellandschappen of bezoek het bruisende Aken of Maastricht.

  • Hotelfaciliteiten

In één van de 130 sfeervolle en ruime hotelkamers is het heerlijk om volledig te ontspannen. Voor extra comfort kunt u terecht in de smaakvol ingerichte suites met een adembenemend uitzicht op de landelijke omgeving. Benieuwd naar overheerlijke lokale Limburgse specialiteiten? Beleef het in à la carte restaurant ‘In de Oude Watermolen.

  • Spa & Wellness Centre Vaals

Ontspan helemaal tijdens een heerlijke relaxdag in Spa & Wellness Centre Vaals bij Kasteel Vaalsbroek. Hier kunt u kiezen uit verschillende heerlijke behandelingen. Na een dag actief in de natuur of het bezoeken van mooie steden is het uiteraard ook perfect ontspannen in de sauna of een duik te nemen in het zwembad

  • In de omgeving

Maak prachtige fiets- en wandeltochten door het schitterende Zuid-Limburgse heuvellandschap. Uiteraard kunt u het Drielandenpunt niet overslaan bij een bezoek aan Vaals. Breng een bezoek aan het bruisende Aken, gezellige Maastricht of Düsseldorf waar u zowel historische stadsdelen als moderne invloeden kunt bekijken. Bent u meer in voor iets sportiefs? Op de nabijgelegen golfbaan kunt u uw ‘swing’ oefenen.    

Toon foto's

Reserveren

(dd-mm-yyyy)(dd-mm-yyyy)
Wilt u kinderen meenemen?

Beste Prijs Garantie

Gegarandeerd de beste prijs
voor uw verblijf bij Bilderberg.
Lees meer