logo Bilderberg
Home
logo Bilderberg

Bilderberg Grand Hotel Wientjes Zwolle

Stationsweg 7, 8011 CZ Zwolle
Telefoon
038 425 42 54
Fax
038 425 42 60

Bilderberg Grand Hotel Wientjes is gevestigd in het centrum van Zwolle. Historische Hanzestad met karakteristieke pleinen, authentieke stadswallen en luxe boetieks. Intiem en persoonlijk.

Lees verder

Midden in het centrum van Zwolle ligt Bilderberg Grand Hotel Wientjes. In een voormalige burgemeesterswoning, nabij het station van Zwolle, herkent u Grand Hotel Wientjes aan de opvallende rode markiezen.

Historische Hanzestad met karakteristieke pleinen, authentieke stadswallen en luxe boetieks. Grand Hotel Wientjes in Zwolle is intiem en persoonlijk. In dit statige herenhuis bent u in goede handen; de persoonlijke aandacht is werkelijk ongekend. Ervaar het unieke stadsgevoel en de culinaire specialiteiten in het levendige Grand Café en het sfeervolle restaurant W.

Faciliteiten hotel
Grand Hotel Wientjes heeft een statige uitstraling van weleer. Warm en gastvrij. De 57 stijlvol ingerichte hotelkamers zijn de vier sterren meer dan waard! Geef uw verblijf extra glans en logeer in het authentieke gedeelte van het hotel. Het toppunt van comfort vindt u in de Royal Suite met een tweepersoonsbubbelbad. Smul van heerlijke streekgerechten in het befaamde restaurant W. Altijd vers, gegarandeerd! De gezelligste huiskamer van Zwolle vindt u in het Grand Café, ideaal voor een informele lunch of diner. En met mooi weer strijkt u neer op het aangename terras.

Activiteiten omgeving Zwolle
Grand Hotel Wientjes is de perfecte uitvalsbasis voor liefhebbers van natuur en cultuur. Glinsterende meren, uitgestrekte bossen en prachtige landerijen; een weergaloze ontdekkingsreis op de fiets of te voet. Proef historie in waterrijk Giethoorn of op werelderfgoed Schokland, eens een eiland in de Zuiderzee. Stap aan boord van De Lemster aak die u over provinciale wateren voert, bedwing in rap tempo de klimwand van Yosemite of leer dansen zoals Fred Astaire. Talrijke winkels, bruisende uitgaansgelegenheden, gezellige bars en restaurants liggen op loopafstand. En de monumentale binnenstad van Zwolle is uw bezoek meer dan waard.

 Highlights Grand Hotel Wientjes

  • Grand Hotel Wientjes: meer dan 75 jaar Zwolse gastvrijheid!
  • centraal gelegen in de hanzestad nabij het station
  • intiem, stijlvol en volop persoonlijke aandacht
  • Grand Café en restaurant W voor locale specialiteiten
Toon foto's

Reserveren

(dd-mm-yyyy)(dd-mm-yyyy)
Wilt u kinderen meenemen?

Beste Prijs Garantie

Gegarandeerd de beste prijs
voor uw verblijf bij Bilderberg.
Lees meer