logo Bilderberg
Home
logo Bilderberg

Bilderberg Hotel De Bovenste Molen Venlo

Bovenste Molenweg 12, 5912 TV Venlo
Telefoon
077 359 14 14
Fax
077 354 82 57
Wellness CentreZwembadWellnessWellness2Wellness3Wellness & Spa – 100% natuurlijk bij Wellness Centre De Bovenste MolenWellness4Hot Stone massage

Wellness Centre De Bovenste Molen

Vindt u het belangrijk dat producten bij uw wellness behandeling 100% natuurlijk zijn? Dan bent u bij Wellness Centre De Bovenste Molen te Venlo aan het juiste adres. Van een gezichtsbehandeling, een massage tot een compleet verzorgde wellness dag. De keuze is aan u, waarbij we u uiteraard graag persoonlijk adviseren. Voor heren kunnen wij een arrangement op maat samenstellen.

We werken met de producten van Decleor en Ariane Inden, die 100% natuurlijk zijn. Decleor, de specialist op het gebied van aromacosmetica, biedt de meest natuurlijke producten. In alle producten zitten pure, essentiële oliën, wat betekent dat alle werkzame en gezonde stoffen van planten en bloemen in pure vorm zijn verwerkt. De speciaal ontwikkelde schoonheidsbehandelingen van Decleor, die aangepast worden aan uw huidtype, zijn niet alleen verzorgend, maar ook ontspannend en verkwikkend. Ariane Inden is een hoogwaardige milieu-, natuur- & diervriendelijk make-up lijn. Onze schoonheidsspecialistes adviseren u graag voor het juiste gebruik van deze producten.

U bent welkom in ons Wellness Centre De Bovenste Molen van maandag t/m zondag.

Wij raden u aan om uw behandeling ruim voor aankomst te reserveren.

Arrangementen

Bilderberg Wellness Arrangement

Alle Bilderberg Wellness Centres

1, 2 of 3 overnachtingen inclusief Het Bilderberg Ontbijt en een driegangendiner. Keuze uit twee Wellness behandelingen en diverse extra's.

AankomstdatumPrijsNachten
gehele jaarvanaf € 124 p.p.1 nacht
Meer informatie

Faciliteiten

Binnenzwembad
Sauna
Solarium
Whirlpool
Turks stoombad
Hydromassage-bad
Relaxruimte
Buitenterras
Hair- & visagiestudio
Massages
Lichaamspakkingen
Manicure
Pedicure

Maandactie september

Maak de keuze uit: Een handverzorging, waarbij de nagels na afloop worden gelakt met een van onze kleuren gellak. Blijft 3 à 4 weken zitten! Nu voor € 21,50. Of een voetverzorging, met als extra een voetscrub + masker. Nu voor € 21,50.

Wilt u meer informatie of reserveren

bovenste-molen@bilderberg.nl  of 077 359 14 14