logo Bilderberg
Home
logo Bilderberg

Bilderberg Château Holtmühle Tegelen (Venlo)

Kasteellaan 10, 5932 AG Tegelen (Venlo)
Telefoon
077 373 88 00
Fax
077 374 05 00

Bilderberg Château Holtmühle is gevestigd in Tegelen, nabij Venlo. Het hotel biedt de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Düsseldorf en de bourgondische stad Maastricht.

Lees verder

Bilderberg Château Holtmühle is gevestigd in Tegelen, nabij Venlo. Het hotel biedt de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Düsseldorf en de bourgondische stad Maastricht. Château Holtmühle is een hotel dat van alle gemakken voorzien is, waarbij modern en klassiek verenigd zijn.

In Château Holtmühle waant u zich voor even een prins of prinses. Het hotel is een middeleeuwse kasteel met authentieke slotgracht en romantische hotelkamers. In het landelijke groen van dit schitterende hotel in Tegelen ontdekt u het geheim van het goede leven tijdens u verblijf. Bourgondisch genieten en serene rust gaan moeiteloos samen met de luxe en grandeur van dit luxe viersterrenhotel in een statig, prachtig gerestaureerd kasteel in Tegelen. Sensationeel: de moderne keuken met mediterrane invloeden in beide kasteelrestaurants.

Faciliteiten hotel
Smaakvol en totaal gemak. De 66 rijk uitgeruste hotelkamers zijn ruim van opzet en gesitueerd in het kasteel of in de vijvervleugel. Dompel u onder in alle luxe en kom tot rust in het aansprekende decor. Behoefte aan extra comfort? Strijk dan neer in een van onze Superior hotelkamers. Bewonder de keldergewelven tijdens een uitgebreid diner in Restaurant Die Alde Heerlickheijt; een ware ontdekking voor echte fijnproevers. Of geniet in stilte van uw cognac in de sfeervolle hotellounge.

Activiteiten omgeving Tegelen
Tegelen is gelegen in de Limburgse Maasvallei en dat betekent wandelen en fietsen in het glooiende landschap. Kleine rivierdorpjes, statige abdijen en kloosters staan te popelen om ontdekt te worden. Bent u op zoek naar luxe boetieks èn gezelligheid? Bezoek dan Venlo, Roermond en Maastricht. De Kasteeltuinen van Arcen, Hertog Jan Brouwerij en het Museum Van Bommel Van Dam moet ook u zeker niet overslaan. Wilt u bijkomen van alle indrukken? Trek u dan terug in het zwembad, sauna, Turks stoombad of fitness area van het hotel. Op zoek naar iets sportievers in de omgeving van Tegelen? Sla uw slag op de tennisbaan of golfbanen in de buurt van Venlo.

Highlights Venlo

  • een van alle gemakken voorzien hotel in Tegelen waarin modern en klassiek elkaar ontmoeten
  • ontdek de roem van Noord-Limburgse gastvrijheid en gastronomische kwaliteiten
  • vergaderen in Tegelen, nabij Venlo? Ook deze mogelijkheid biedt Château Holtmühle
Toon foto's

Reserveren

(dd-mm-yyyy)(dd-mm-yyyy)
Wilt u kinderen meenemen?

Beste Prijs Garantie

Gegarandeerd de beste prijs
voor uw verblijf bij Bilderberg.
Lees meer