logo Bilderberg
Home
logo Bilderberg

Yoga

Bij yoga wordt een professional ingezet van Vereniging Yogadocenten Nederland of een docent welke geselecteerd is door Diana Plenckers. Deze yogadocent is opgeleid aan de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte.

Yoga is goed voor beheersing van lichaam en geest. De stress vermindert en het vergoot de informatie opname. Deze break kan op elk moment van de dag worden ingezet zowel binnen als buiten.
 

Duur

55 minuten.

Benodigdheden

Loszittende kleding (geschikt om staande, zittend en liggende oefeningen te kunnen doen).

Tarief

Het tarief voor een groep tot en met 10 personen bedraagt € 185 per 55 minuten (excl. BTW). Voor een groep tot en met 20 personen betaalt u € 370 per 55 minuten (excl. BTW). Voor groepen groter dan 20 personen maakt Bilderberg graag een voorstel op maat. Uiteraard is een combinatie van diverse fit breaks mogelijk.

Algemeen over Puur

De filosofie van ‘Puur voor uw gezondheid’ is dat er wordt gestreefd naar de optimale balans tussen de ‘magische’ driehoek; beweging, eten en drinken en ontspanning. Als deze drie elementen in balans zijn zult u zich fitter, sterker en scherper voelen.

Puur werkt uitsluitend met gediplomeerde professionals. De breaks zijn samengesteld in samenwerking met gerenommeerde namen in de betreffende sporttak.

Vraag een offerte aan

De velden met een * zijn verplicht.