logo Bilderberg
Home
logo Bilderberg

Fit Breaks

Een actieve break geeft nieuwe energie. Een uurtje samen sporten doet wonderen voor het vervolg van de zakelijke bijeenkomst. Daarnaast leert iedereen elkaar beter kennen. En dat levert wat op! Bilderberg organiseert dit graag voor u. Geef uw keuze aan bij uw reservering of neem telefonisch contact met ons op.

 • Loopclinic

  Samen met een professional trekt u erop uit de buitenlucht in. Een perfecte break waarbij de conditie verbetert, het hoofd leeg wordt gemaakt en stress wordt tegen gegaan.

  Lees meer
 • Bootcamp

  Gedurende deze break krijgen uw gasten een combinatie van loop-, interval- en krachttraining. Zij werken met hun eigen lichaamsgewicht en dit zorgt voor een verbetering van spierkracht en conditie. Zeer geschikt als teambuilding activiteit.

  Lees meer
 • Zumba

  Een populaire workshop gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dansen zoals Salsa, Merengue en Samba. Op deze heerlijke muziek krijgen uw gasten een les die elementen van fitness en dans bevat.

  Lees meer
 • Yoga

  Lichaam en geest worden tegelijkertijd getraind. Leidt tot aandachtig luisteren, beter informatie opnemen en verwerken. Een break die stress vermindert.

  Lees meer
 • Pilates

  Pilates volgt de principes van het zeer bewust bewegen met beheersing en controle, dus met een intense concentratie, een specifieke ademhaling, het werken vanuit je kern/centrum en dat alles met vloeiende bewegingen. De ideale break om te ontladen en opladen.

  Lees meer

Powered by: Logo Puur voor uw gezondheid

Vraag een offerte aan

De velden met een * zijn verplicht.