logo Bilderberg
Home
logo Bilderberg

Bilderberg Hotel 't Speulderbos Garderen

Speulderbosweg 54, 3886 AP Garderen
Telefoon
0577 46 15 46
Fax
0577 46 11 24
Comfortabele hotelkamer

Comfortabele hotelkamer

Ruime, sfeervolle hotelkamer, gelegen op de begane grond of op de eerste etage van het hotel. In deze hotelkamer heeft u de beschikking over een bad of douche, toilet, föhn, bureau, TV, radio, telefoon, kluis en draadloos internet (tegen betaling).

Deluxe hotelkamer

Deluxe hotelkamer

Stijlvol ingerichte hotelkamer gelegen aan de boszijde van het hotel. Naast de faciliteiten van de comfortabele hotelkamer beschikt deze kamer tevens over koffie- en theefaciliteiten, badjassen en slippers.

Junior Suite

Junior Suite

Luxe modern ingerichte hotelkamer. Naast de faciliteiten van de comfortabele hotelkamer beschikt deze kamer over koffie- en theefaciliteiten, badjassen en slippers. Bovendien is het gebruik van de minibar inbegrepen.         

Suite

Suite

Zeer ruime, sfeervolle hotelkamer gelegen op de begane grond of op de eerste etage van het hotel, met apart zit- en slaapgedeelte. In deze hotelkamer heeft u de beschikking over een bad of douche, toilet, föhn, bureau, TV, radio, telefoon, kluis en draadloos internet. Bovendien kunnen er tot drie extra bedden worden bijgeplaatst en beschikt u over een gevulde minibar, welke inbegrepen is in de arrangementsprijs.

Reserveren

(dd-mm-yyyy)(dd-mm-yyyy)
Wilt u kinderen meenemen?

Beste Prijs Garantie

Gegarandeerd de beste prijs
voor uw verblijf bij Bilderberg.
Lees meer