logo Bilderberg
Home
logo Bilderberg

Bilderberg Hotel Wolfheze Wolfheze

Wolfhezerweg 17, 6874 AA Wolfheze
Telefoon
026 333 78 52
Fax
026 333 62 11
Single hotelkamer

Single hotelkamer

Comfortabele éénpersoons hotelkamer voorzien van bureau, TV, radio, telefoon en draadloos internet (tegen betaling). In de badkamer treft u een douche en toilet aan.

Comfortabele hotelkamer

Comfortabele hotelkamer

Een stijlvol en warm ingerichte hotelkamer met een balkon of terras. Hier kunt u genieten van de bosrijke omgeving. Deze hotelkamer is voorzien van een bureau, TV, radio, telefoon en draadloos internet (tegen betaling). In de badkamer treft u een bad, douche in het bad, toilet en föhn aan.

Executive hotelkamer incl. Wi-Fi

Executive hotelkamer incl. Wi-Fi

Een ruime stijlvol en warm ingerichte hotelkamer met terras. Hier kunt u genieten van de bosrijke omgeving. Deze kamer is voorzien van een bureau, TV, radio, telefoon en inclusief Wi-Fi. Een heerlijk kopje koffie kunt u zelf zetten. In de badkamer treft u een bad, toilet, föhn, badjassen en slippers aan.

Familie hotelkamer

Familie hotelkamer

In deze gezellige hotelkamer bieden wij u extra ruimte voor uw gezin. Deze hotelkamer is voorzien van een aparte kinderkamer en dezelfde faciliteiten als de comfortabele hotelkamer. Tevens bieden wij u in deze hotelkamer koffie- en theefaciliteiten, extra wasgelegenheid en een balkon of terras.

Reserveren

(dd-mm-yyyy)(dd-mm-yyyy)
Wilt u kinderen meenemen?

Beste Prijs Garantie

Gegarandeerd de beste prijs
voor uw verblijf bij Bilderberg.
Lees meer