logo Bilderberg
Home
logo Bilderberg

Bilderberg Parkhotel Rotterdam Rotterdam

Westersingel 70, 3015 LB Rotterdam
Telefoon
010 436 36 11
Fax
010 436 42 12

The Park inspired by Erik van Loo

Het Bilderberg Parkhotel heeft een compleet nieuw restaurant: The Park. Geïnspireerd door topchef Erik van Loo is dit de nieuwe hotspot in Rotterdam. De inrichting is warm, gezellig en eigentijds. Restaurant The Park is er voor de Rotterdammer. Samen eten, een goed glas wijn drinken en elkaar ontmoeten.

Bezoek ThePark.nl

 

Private Dining

Soms is het fijn om in besloten gezelschap te kunnen praten. Of iets te vieren! Voor deze gelegenheden biedt The Park een prachtige private dining ruimte. Niet weggestopt in een hoek, maar als onderdeel van het restaurant en dan privé.

Cigar Lounge

Uniek in Rotterdam – de cigar lounge. Om na het diner met een heerlijk digestief na te genieten. Geopend vanaf september 2014. In de cigar lounge vindt u een selectie van diverse sigaren welke in samenwerking met Van Dalen Cigars zijn uitgekozen. Uiteraard is het ook mogelijk de Cigar Lounge af te huren voor kleine gezelschappen.

High Tea

In ons gezellige restaurant kunt u tevens genieten van een uitgebreide High Tea die u even in Engelse sferen brengt. Een selectie fijne theesoorten in combinatie met heerlijke versnaperingen, waaronder sandwiches, quiches, scones, madeleines en huisgemaakte bonbons. Benieuwd naar de gehele inhoud? Bekijk dan onze High Tea kaart en reserveer direct.

 

oestersmrijrundbar_thepark

Bekijk onze lunch en dinerkaartBekijk onze High Tea kaart

Wilt u meer informatie of reserveren:

info@thepark.nl of 010 - 440 81 65

Wilt u blijven overnachten?  Reserveer een hotelkamer

Stijl:

Franse/internationale keuken

Chef de Cuisine:

Richard de Vries

Couverts:

110

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 06.30 uur - 01.00 uur
Zaterdag en zondag: 07.30 uur - 01.00 uur
Keuken geopend van 12.00 uur - 22.00 uur

Prijzen:

Parkeren:

Zie routebeschrijving