logo Bilderberg
Home
logo Bilderberg

Bilderberg Parkhotel Rotterdam Rotterdam

Westersingel 70, 3015 LB Rotterdam
Telefoon
010 436 36 11
Fax
010 436 42 12
Eenpersoons Classic hotelkamer

Eenpersoons Classic hotelkamer

De éénpersoons Classic hotelkamer is 15 m2 en is gelegen in de tuin of villa vleugel van het hotel. Alle kamers zijn voorzien van een bureau, TV, radio, telefoon, kluis, minibar en badkamer met douche of bad, toilet en föhn. De hotelkamer heeft een frisse en huiselijke ambiance en biedt een stukje rust in het hartje van de stad. In de lobby van het hotel kunt u gratis gebruikmaken van Wi-Fi.

Tweepersoons Classic hotelkamer

Tweepersoons Classic hotelkamer

De tweepersoons Classic hotelkamer met 2 enkele bedden is ruim en uitermate elegant van opzet en gelegen in de tuinvleugel van het hotel. De hotelkamer is voorzien van een bureau, TV, radio, telefoon, kluis, minibar en badkamer met bad, toilet en föhn. In deze kamers kunnen de ramen geopend worden waardoor u optimaal kunt genieten van de frisse buitenlucht. Een aantal van deze kamers beschikt over een zelfs over een balkon met een gezellig zitje. In de lobby van het hotel kunt u gratis gebruikmaken van Wi-Fi

Deluxe hotelkamer

Deluxe hotelkamer

Onze deluxe hotelkamer is gelegen in de Hoboken Toren. Deze zakelijke hotelkamer inclusief airconditioning, heeft bovendien een aparte werkplek bij het raam. De hotelkamer is voorzien van TV, radio, telefoon, kluis, minibar en badkamer met bad, toilet en föhn met als extra koffie- en theefaciliteiten. De bovenste etages hebben een geweldig uitzicht over de skyline van Rotterdam. In de lobby van het hotel kunt u gratis gebruikmaken van Wi-Fi.

Executive hotelkamer

Executive hotelkamer

De executive hotelkamer is gelegen in de Mecanoo toren. De kamer is voorzien van airconditioning, kluis, telefoon, TV, radio, bureau, koffie- en theefaciliteiten en een luxe badkamer met bad en inloop douche, toilet, badjassen en slippers. Ook op deze hotelkamer heeft u op de bovenste etages een prachtig uitzicht over de skyline en havens van Rotterdam. In de lobby van het hotel kunt u gratis gebruikmaken van Wi-Fi.

Reserveren

(dd-mm-yyyy)(dd-mm-yyyy)
Wilt u kinderen meenemen?

Beste Prijs Garantie

Gegarandeerd de beste prijs
voor uw verblijf bij Bilderberg.
Lees meer