logo Bilderberg
Home
logo Bilderberg

Bilderberg Landgoed Lauswolt Beetsterzwaag

Van Harinxmaweg 10, 9244 CJ Beetsterzwaag
Telefoon
0512 38 12 45
Fax
0512 38 14 96
ZwembadWellness-vooraanzichtFitnessruimteWellnessWellnessWellnessSauna-ruimteWellness2Lauswolt WellnessBehandeling La PrairieOntspanningBubbelbadOntspannen

Wellness & Spa bij The Art of Beauty

Wellness Centre ‘The Art of Beauty’ te Beetsterzwaag staat voor:
A voor Atmosphere; elegant en comfortabel
R voor Relaxation; verfrissend en verzachtend
T voor Treatments; aangepast aan de individuele behoeften

De ideale kenmerken voor uitstekende lichaamsverzorging en optimale ontspanning, helemaal afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. We werken met twee productlijnen en een personal trainingsprogramma:

La Prairie
La Prairie maakt het voor de drukbezette, moderne, schoonheidsbewuste vrouw of man mogelijk te genieten van de veelgewilde Swiss Spa Experience. La Prairie biedt een tegenwicht voor een hectisch leven met de ultieme luxe van exclusieve schoonheidsbehandelingen. In een rustige omgeving ligt de focus geheel op schoonheid en verjonging. Zo verwennend en relaxend, dat spanning en stress wegvloeit.


Bergman Beauty Care
Bergman Beauty Care is ontwikkeld voor vrouwen en mannen die overtuigd zijn van het belang van een uitstekende en effectieve huidverzorging en verbetering. De zichtbare resultaten van een behandeling met Bergman producten en het weldadige gevoel versterken het gevoel van eigenwaarde.


Join My Workouts
In samenwerking met “The Art of Beauty, La Prairie” begeleidt Join My Workouts – Personal Trainer Sonja Riemersma mensen met uiteenlopende wensen om hun sportieve doelen te bereiken. 
 

Ons Wellness Centre “The Art of Beauty, La Prairie” is dagelijks geopend van 09.00 – 18.00 uur. Op donderdag zijn wij tot 21.00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 20.00 uur geopend.

 

Arrangementen

Bilderberg Wellness Arrangement

Alle Bilderberg Wellness Centres

1, 2 of 3 overnachtingen inclusief Het Bilderberg Ontbijt en een driegangendiner. Keuze uit twee Wellness behandelingen en diverse extra's.

AankomstdatumPrijsNachten
gehele jaarvanaf € 195 p.p.1 nacht
Meer informatie

Faciliteiten

Binnenzwembad
Sauna
Solarium
Whirlpool
Turks stoombad
Hydromassage-bad
Relaxruimte
Buitenterras
Hair- & visagiestudio
Massages
Lichaamspakkingen
Manicure
Pedicure

Wellness & Personal Training vinden elkaar op Bilderberg Landgoed Lauswolt

Well-Being is iets wat momenteel erg in opkomst is. Steeds meer mensen zijn zich bewust van hun gezondheid en de verschillende mogelijkheden om hier mee bezig te zijn. Zowel Wellness als Personal Training zijn manieren om tijd en aandacht aan lichaam en geest te besteden. Wellness Centre “The Art of Beauty, La Prairie” en Join My Workouts maken de combinatie mogelijk en bieden vanaf januari 2014 mooie arrangementen aan voor zowel de hotelgasten als de regiogasten. Iedereen is welkom.

Maandactie oktober

De langste dag is alweer geweest. We sluiten een prachtige zomer af en gaan weer genieten van het knapperende openhaardhout, de mooie wijnen en warme chocolademelk. Om alvast in de stemming te komen bieden wij de heerlijke cacaopakking voor het lichaam aan. De cacaoboom bevat veel krachtig werkende stoffen die een positieve werking hebben op lichaam en geest en onze huid. Verwen uzelf en boek nu deze behandeling van 60 minuten voor het extra voordelige tarief van € 47,50 per persoon. U kunt deze aanbieding reserveren t/m 31 oktober 2014 bij ons Wellness Centre. U vindt ons beneden bij het zwembad of u kunt ons bereiken op telefoonnummer 0512-384154.

Wilt u meer informatie of reserveren

lauswolt.beauty@bilderberg.nl  of 0512 - 38 41 54