logo Bilderberg
Home
logo Bilderberg

Bilderberg Landgoed Lauswolt Beetsterzwaag

Van Harinxmaweg 10, 9244 CJ Beetsterzwaag
Telefoon
0512 38 12 45
Fax
0512 38 14 96

Pasta e Basta meets Lauswolt

Bilderberg Landgoed Lauswolt

  • ontvangst met koffie of thee en tiramisu
  • aperitief (Prosecco) met Italiaanse hapjes
  • Italiaans viergangendiner
  • koffie of thee met Limoncello
  • overnachting op een comfortabele kamer
  • Het Champagne Ontbijt

vanaf € 165 per persoon

Pasta e Basta is een Italiaans restaurant in het centrum van Amsterdam waar de bediening het eten en drinken al zingend aan tafel serveert. De gasten zitten aan lange tafels en genieten van een Italiaans diner. Al jarenlang is dit een ongekend succes in Amsterdam!

In 2012, 2013 en 2014 heeft er een succesvolle samenwerking plaats gevonden tussen Pasta e Basta en Bilderberg Landgoed Lauswolt. Vanwege dit grote succes hebben wij besloten om ook in 2015 dit evenement weer te herhalen.

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 februari komt het team van Pasta e Basta wederom naar Landgoed Lauswolt om hier de bediening en de entertainment te verzorgen. Ondertussen zal onze Chef-kok samen met zijn brigade zorgen voor de mooiste Italiaanse gerechten.

Speciaal voor het weekend van vrijdag 6 en zaterdag 7 februari hebben wij het Pasta e Basta arrangement samengesteld.

Het is ook mogelijk het arrangement zonder overnachting te reserveren. De prijs voor alleen het diner bedraagt €79,50 per persoon exclusief dranken.

Reserveren kan via lauswolt.reservation@bilderberg.nl of via 0512 - 381245

Toon voorwaarden

Voor meer informatie over onze samenwerking met Pasta e Basta of voor reserveringen, verwijzen wij u graag naar onze website www.lauswolt.nl. Uiteraard staan wij u ook graag telefonisch op 0512- 381245 of via de email lauswolt.reservation@bilderberg.nl te woord.