logo Bilderberg
Home
logo Bilderberg

Bilderberg Hotel Klein Zwitserland Heelsum (Arnhem)

Klein Zwitserlandlaan 5, 6866 DS Heelsum (Arnhem)
Telefoon
0317 31 91 04
Fax
0317 31 39 43

Sfeervol hotel nabij Arnhem. Bilderberg Hotel Klein Zwitserland is een geheel in chaletstijl gebouwd hotel, schitterend gelegen naast de golfbaan Heelsumse Veld.

Lees verder

Sfeervol hotel nabij Arnhem. Bilderberg Hotel Klein Zwitserland is een geheel in chaletstijl gebouwd hotel, schitterend gelegen naast de golfbaan Heelsumse Veld. Dit hotel beschikt over 71 hotelkamers, een binnenzwembad en een sauna. Of u nu wilt winkelen in de historische stad van Arnhem, sportief wilt wandelen in de ongerepte natuur van Gelderland of even helemaal tot bezinning wilt komen, Hotel Klein Zwitserland maakt al uw wensen mogelijk!

Faciliteiten hotel
Rustiek gelegen en optimale privacy. De warme en smaakvol ingerichte hotelkamers voldoen geheel aan uw verwachting. U voelt zich direct thuis dankzij de aangename sfeer. Voor uw lunch of diner heeft u de keuze uit het vermaarde toprestaurant De Kromme Dissel, het informele restaurant De Kriekel en het klassieke Kasteel Doorwerth. De dag laten bezinken onder het genot van een digestief? Strijk dan neer op het sfeervolle terras of bezoek de bar & lounge.

Activiteiten omgeving Heelsum
Verfijnde cultuur in de groene omgeving van Gelderland. Schitterende greens op een 27-holes golfbaan. Voel de frisse wind uw huid strelen tijdens een wandeling of fietstocht door de mooie natuur. Op pad in de omgeving? Het Airborne Museum, Nederlands Openluchtmuseum, Burgers Zoo en het Nationale Park de Hoge Veluwe wachten op uw komst.

Highlights Hotel Klein Zwitserland

  • unieke combinatie van luxe hotel, toprestaurant De Kromme Dissel, Kasteel Doorwerth en golfbaan
  • gelegen in Heelsum, vlakbij Arnhem, makkelijk te bereiken
  • ideaal voor zakelijk bezoek en vrije tijd
Toon foto's

Reserveren

(dd-mm-yyyy)(dd-mm-yyyy)
Wilt u kinderen meenemen?

Beste Prijs Garantie

Gegarandeerd de beste prijs
voor uw verblijf bij Bilderberg.
Lees meer