logo Bilderberg
Home
logo Bilderberg

Bilderberg Hotel De Klepperman Hoevelaken/Amersfoort

Oosterdorpsstraat 11, 3871 AA Hoevelaken/Amersfoort
Telefoon
033 253 41 20
Fax
033 253 74 34
VooraanzichtWellnessWellnessWellness & Spa – Ontspannen bij Clarins Wellness SalonWellness2Wellness3

THALGO Spa & Beauty Hoevelaken

Zo nu en dan ontsnappen aan de waan van de dag is geen overbodige luxe, maar nodig om in balans te blijven. THALGO Spa & Beauty Hoevelaken biedt u hiervoor de ultieme oplossing. Verwen uzelf met een doelmatige behandeling of één van de complete make-over verwen arrangementen. Of wat dacht u ervan om een van deze arrangementen gezellig samen met vriendinnen, partner of familieleden te beleven?

Ontspannen met THALGO

Bij THALGO Spa & Beauty Hoevelaken staat alles in het teken van verwennen en ontspannen. Tijdens onze behandelingen maken wij gebruik van de prachtige en zorgvuldig samengestelde producten van THALGO. THALGO is het no.1 spa merk ter wereld en maakt in de producten en behandelingen gebruik van de doeltreffende werking van zeewater en algen. De complete gelaats-, lichaamsbehandelingen en spa rituelen bieden u een compleet gevoel van ontspanning. En THALGO Spa & Beauty Hoevelaken biedt meer! Kwalitatieve (gel) manicure en pedicure behandelingen met essie professional of een wenkbrauw treatment met Anastasia. Deze behandeling wordt ook wel gezien als een facelift in een oogwenk. U zult dan ook versteld staan van het resultaat. Bent u toe aan complete ontspanning en verwenning, dan verwelkomen wij u graag in onze Spa & Beauty!

Openingstijden en faciliteiten

Onze salon is geopend op dinsdag en donderdag t/m zondag van 09.00 - 17.00 uur. Op donderdag en vrijdag zijn wij geopend tot 21.00 uur. Ons Beauty & Wellness Centre biedt onder meer sauna’s, bruisbaden en een fitnessruimte. Alle faciliteiten zijn vrij toegankelijk voor hotelgasten ‘s avonds na 18.00 uur. In de tussenliggende uren op afspraak.

Om teleurstelling te voorkomen raden wij u aan om uw behandeling ruim voor aankomst te reserveren.

Arrangementen

Winter Wellness arrangement

meerdere hotels

Kom genieten van een heerlijk ontspannend arrangement bij één van de Wellness hotels.

AankomstdatumPrijsNachten
tot 1 maartvanaf € 114,95 p.p.geen
Meer informatie

Bilderberg Wellness Arrangement

Alle Bilderberg Wellness Centres

1, 2 of 3 overnachtingen inclusief Het Bilderberg Ontbijt en een driegangendiner. Keuze uit twee Wellness behandelingen en diverse extra's.

AankomstdatumPrijsNachten
gehele jaarvanaf € 124,50 p.p.1 nacht
Meer informatie

Wellness Break arrangement

Bilderberg Hotel De Klepperman

Pure ontspanning met de Wellness Break bij Bilderberg. Een High Tea, vier uur Wellness, verschillende massages, overnachting en Het Bilderberg Ontbijt.

AankomstdatumPrijsNachten
gehele jaarvanaf € 132,50 p.p.1 nacht
Meer informatie

Faciliteiten

Binnenzwembad
Sauna
Solarium
Whirlpool
Turks stoombad
Hydromassage-bad
Relaxruimte
Buitenterras
Hair- & visagiestudio
Massages
Lichaamspakkingen
Manicure
Pedicure

Maandactie december

Anti-ageing Marine. De anti-ageing behandeling zorgt voor direct comfort en resultaat. Tijdens deze behandeling wordt er middels een massagetechniek extra aandacht geschonken aan de diepe(re) rimpels en verslapte huid. De huid wordt verstevigd en gelaatscontouren worden strakker. 75 min voor € 72,50 p.p. Nu met Eye Massage Behandeling, ter waarde van € 17,50 cadeau.

Wilt u meer informatie of reserveren

klepperman@bilderberg.nl  of 033 253 41 20