logo Bilderberg
Home
logo Bilderberg

Bilderberg Hotel De Klepperman Hoevelaken/Amersfoort

Oosterdorpsstraat 11, 3871 AA Hoevelaken/Amersfoort
Telefoon
033 253 41 20
Fax
033 253 74 34
Reguliere hotelkamer

Reguliere hotelkamer

Comfortabel en stijlvol ingerichte hotelkamer, gelegen in een aparte vleugel van het hotel. De hotelkamer is voorzien van een TV, radio, draadloos internet, minibar en kluis. De badkamer is voorzien van een bad, douche in het bad, toilet en föhn. Op deze kamer kunnen maximaal twee personen verblijven.

Deluxe hotelkamer

Deluxe hotelkamer

Een royaal opgezette hotelkamer met een stijlvolle inrichting. Gelegen in een aparte vleugel van het hotel, met veel licht en extra ruimte. De hotelkamer is voorzien van een TV, radio, draadloos internet, minibar en kluis. De badkamer is voorzien van een bad, douche in het bad, toilet en föhn. Op deze kamer kunnen maximaal drie personen verblijven. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met het hotel.

Executive hotelkamer

Executive hotelkamer

De executive hotelkamer is onze royaalste hotelkamer en heeft een mooie ligging in het hotel. Deze kamer heeft een comfortabele en stijlvolle inrichting en beschikt over een TV, radio, bureau, draadloos internet, kluis, minibar en koffie- en theefaciliteiten. De badkamer is voorzien van een bad, douche in het bad, toilet en föhn. Op deze kamer kunnen maximaal drie personen verblijven. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met het hotel.

Reserveren

(dd-mm-yyyy)(dd-mm-yyyy)
Wilt u kinderen meenemen?

Beste Prijs Garantie

Gegarandeerd de beste prijs
voor uw verblijf bij Bilderberg.
Lees meer