logo Bilderberg
Home
logo Bilderberg

Bilderberg Hotel De Klepperman Hoevelaken/Amersfoort

Oosterdorpsstraat 11, 3871 AA Hoevelaken/Amersfoort
Telefoon
033 253 41 20
Fax
033 253 74 34

Hoevelaken; het geografische middelpunt van Nederland. Gelegen aan de Utrechtse Heuvelrug nabij Amersfoort, een stad met allure. Drie Zuid-Veluwse boerderijen vormen het decor van dit sfeervolle en karakteristieke hotel.

Lees verder

Hoevelaken; het geografische middelpunt van Nederland. Gelegen aan de Utrechtse Heuvelrug nabij Amersfoort, een stad met allure. Drie Zuid-Veluwse boerderijen vormen het decor van dit sfeervolle en karakteristieke hotel. De ongerepte natuur en pittoreske dorpjes in de omgeving en het gezellige Amersfoortse winkelcentrum zorgen voor een geslaagd weekend of geweldige vakantie. Lekker tafelen kunt u in Eethuys 't Backhuys. Voor totale ontspanning of sportieve inspanning zit u in Hotel De Klepperman helemaal goed in het Beauty & Wellness Centre.

Faciliteiten hotel
Sfeer van weleer. De 79 moderne deluxe hotelkamers  zijn royaal, modern en het summum van goede smaak. Gezellig dineren? In Eethuijs ’t Backhuijs geniet u van de Oud Hollandse sfeer en laat u zich culinair verrassen.

Activiteiten omgeving Amersfoort
Historisch Amersfoort, Zeist en Domstad Utrecht. Steden die tot de verbeelding spreken en uw bezoek meer dan waard zijn. De stadse levendigheid en de karakteristieke, dorpse hotelomgeving zorgen voor een bijzonder afwisselend verblijf. Ga fietsen of wandelen òf leg uzelf in de watten in het Clarins Wellness Centre: Een ontspannend hydromassage-bad, verzorgende lichaamspakking, verkwikkende sauna of verfrissend bruisbad laden uw batterij weer helemaal op!

Highlights Hotel De Klepperman

  • centraal gelegen nabij Amersfoort en Utrecht
  • recentelijk gerenoveerde hotelkamers
  • uitstekende restaurant
  • Beauty & Wellness Centre waar met THALGO producten gewerkt wordt
Toon foto's

Reserveren

(dd-mm-yyyy)(dd-mm-yyyy)
Wilt u kinderen meenemen?

Beste Prijs Garantie

Gegarandeerd de beste prijs
voor uw verblijf bij Bilderberg.
Lees meer