logo Bilderberg
Home
logo Bilderberg

Bilderberg Hotel De Buunderkamp Wolfheze

Buunderkamp 8, 6874NC Wolfheze
Telefoon
026 482 11 66
Fax
026 482 18 98

Bilderberg Hotel De Buunderkamp in Wolfheze, nabij Arnhem, heeft maar liefst twintig hectare eigen bosgebied en ligt vlakbij het Nationale Park De Hoge Veluwe. Het rustiek gelegen hotel ligt verscholen tussen al het groen.

Lees verder

Bilderberg Hotel De Buunderkamp in Wolfheze, nabij Arnhem, heeft maar liefst twintig hectare eigen bosgebied en ligt vlakbij het Nationale Park De Hoge Veluwe. Het rustiek gelegen hotel ligt verscholen tussen al het groen. Hier ontsnapt u werkelijk aan de hectiek van alledag. Er kan naar hartelust gewandeld of gefietst worden en de bosrijke omgeving is het ontdekken meer dan waard! Een uitstekend restaurant, een binnenzwembad, sauna, solarium en tennisbaan maken dit charmante hotel in Wolfheze helemaal af. Vergeet alles om u heen; er wordt uitstekend voor u gezorgd in Hotel De Buunderkamp.

Faciliteiten hotel
De natuur op haar mooist. De zachte tinten van buiten ziet u terug in de 101 moderne hotelkamers. Ruim van opzet en afgestemd op de natuurlijke omgeving. Voor extra comfort kunt u terecht in luxueuze hotelkamers en junior suites met balkon. Logeert u met het hele gezin? Combineer dan een luxe kamer mèt een suite. Geniet van uw kopje koffie in de sfeervolle lounge of ontmoet andere gasten in de gezellige bar. En schijnt de zon? Voel dan de warmte van deze zonnestralen op het aangename buitenterras. Uw verblijf is pas compleet als u de verrukkelijke seizoensspecialiteiten van het restaurant De Buunderkamp hebt geproefd!

Activiteiten omgeving Wolfheze
In het prachtige hart van de Veluwe vlakbij Arnhem. Het summum voor natuurliefhebbers. De overweldigende schoonheid van moeder aarde ontdekt u per fiets of te voet. Stille plekjes in het bos en kristalheldere beekjes brengen u helemaal in vervoering. Een picknick onderweg geeft een extra tintje aan uw ontdekkingstocht. Bezoek historisch Arnhem of studentenstad Nijmegen: hier is winkelen pas echt een feest!

Highlights Hotel De Buunderkamp

  • compleet vergadercentrum weg van de snelweg maar ideaal gelegen nabij Arnhem en uitvalswegen A12 en A50
  • uniek! Alle ingrediënten voor een ontspannen verblijf ineen
  • hand in hand: zakelijke inspanning en natuurlijke ontspanning
  • Nederlandse pareltjes binnen handbereik: het Nationale Park De Hoge Veluwe en Kröller-Müller Museum
Toon foto's

Reserveren

(dd-mm-yyyy)(dd-mm-yyyy)
Wilt u kinderen meenemen?

Beste Prijs Garantie

Gegarandeerd de beste prijs
voor uw verblijf bij Bilderberg.
Lees meer