logo Bilderberg
Home
logo Bilderberg

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek Vaals

Vaalsbroek 1, 6291 NH Vaals
Telefoon
043 308 93 08
Fax
043 308 93 33

De juiste keuze

'Wij vierden onze droombruiloft bij Bilderberg Kasteel Vaalsbroek'.

In de herfst van 2010 vierden we onze droombruiloft in de prachtige atmosfeer bij Bilderberg Kasteel Vaalsbroek.

Onze keuze viel na een lange zoektocht op Kasteel Vaalsbroek en dit bleek de juiste keuze te zijn. Al tijdens ons eerste bezoek aan de locatie werden we goed en deskundig geïnformeerd over de mogelijkheden die Kasteel Vaalsbroek ons te bieden had. In het verdere verloop van ons planning werden we begeleid door mevrouw Vleugels. We ontvingen vele suggesties voor onze droombruiloft en ook werd er rekening gehouden met onze eigen ideeën en wensen.

In oktober 2010 was de grote dag dan eindelijk aangebroken. De ontvangst met sekt, sandwiches en verschillende hapjes vond plaats op het terras van het kasteel met uitzicht op de prachtige tuin met romantische fontein. Wij hadden die dag erg geluk met het weer, maar zelfs bij slecht weer was de tuinkamer een stijlvol alternatief geweest.

Het diner voor 60 personen vond plaats in het Vaalsbroekerhof, een modern bijgebouw aangebouwd aan het historische kasteel. Alles was prachtig en zeer elegant versierd. De bloemdecoraties gemaakt door huisbloemist Roy Erven waren in overeenstemming met onze eigen decoratie. Hiervoor heeft hij ons goed geadviseerd en creatieve ideeën ontwikkeld.

Zelfs al voor onze bruiloft hadden wij uit verschillende bronnen vernomen dat het eten uitstekend is en zelfs vandaag de dag zijn de mensen nog altijd enthousiast over het heerlijke buffet. De gerechten zijn gevarieerd, vers en voldoende. Het buffet zag er zeer feestelijke en smakelijk uit. Ook op onze eigen wensen met betrekking tot invulling van het eten is ingegaan waar mogelijk. De huiswijnen zijn heerlijk en de medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Het hoogtepunt van het fantastische eten was de bruidstaart welke als dessert volgde. Na het eten hebben we gefeest tot in de vroege uurtjes en konden we heerlijk, maar uitgeput slapen in de bruidssuite van het hotel.

Een grote dank aan het geweldige team van Kasteel Vaalsbroek en in het bijzonder mevrouw Vleugels die actief heeft bijgedragen om deze dag tot een onvergetelijke en bijzondere dag te maken voor ons en ook voor onze gasten. Indien we iets te vieren hebben komen we zeker terug bij Kasteel Vaalsbroek

Familie Gellert
Getrouwd op 9 oktober 2010

Meer ervaringen

Trouwinformatie

Ja, ik wil graag informatie ontvangen.

(dd-mm-yyyy)

De velden met een * zijn verplicht.

Faciliteiten

Maximaal aantal gasten receptie500
Maximaal aantal gasten feest750
Maximaal aantal gasten diner500
Officiële trouwlocatie
Bemiddeling in entertainment
Bruidssuite aanwezig
Aantal kamers130
Exclusieve huur van locatie mogelijk
Buitenmogelijkheden feest
Verzorging bloemen
Verzorging bruidstaart

Tips voor de muziek

Wanneer je nadenkt over de muziek op de bruiloft, dan zijn er een aantal zaken waar je rekening mee kunt houden. Welke, lees je in dit artikel.

Lees meer