logo Bilderberg
Home
logo Bilderberg

Hotel De Bilderberg Oosterbeek

Utrechtseweg 261, 6862 AK Oosterbeek
Telefoon
026 339 63 33
Fax
026 339 63 96
Comfortabele hotelkamer

Comfortabele hotelkamer

Deze comfortabele tweepersoons hotelkamer zorgt voor een aangenaam verblijf. De hotelkamer is voorzien van twee aparte éénpersoonsbedden of een Kingsize bed (groot tweepersoonsbed), bureau, TV, telefoon en draadloos internet. De badkamer is voorzien van een bad of douche, toilet en föhn. Uiteraard beschikken wij ook over hotelkamers geschikt voor mindervaliden.

Single hotelkamer

Single hotelkamer

Comfortabele eenpersoons hotelkamer voorzien van bureau, TV, telefoon en draadloos internet. In de badkamer treft u een bad en toilet aan.

Deluxe hotelkamer

Deluxe hotelkamer

Een hotelkamer met meer luxe en comfort. De hotelkamer is voorzien van een Kingsize bed (groot tweepersoonsbed), bureau, TV, telefoon, draadloos internet en koffie- en theefaciliteiten. Tevens beschikt deze hotelkamer over een balkon. De badkamer is voorzien van een bad, douche in het bad, toilet en föhn. Uiteraard beschikken wij ook over hotelkamers geschikt voor mindervaliden.

Bilderberg Suite

Bilderberg Suite

Compleet en luxe woonhuis met een keuken, zitkamer, eetkamer en balkon. Op de 1e etage bevinden zich twee ruime tweepersoonsslaapkamers met een gezamenlijke badkamer. De suite is onder meer voorzien van een bureau, TV, telefoon, koffie/thee faciliteiten, hotelsafe en draadloos internet. De badkamer is voorzien van een bubbelbad, toilet en föhn.

Reserveren

(dd-mm-yyyy)(dd-mm-yyyy)
Wilt u kinderen meenemen?

Beste Prijs Garantie

Gegarandeerd de beste prijs
voor uw verblijf bij Bilderberg.
Lees meer