logo Bilderberg
Home
logo Bilderberg

Bilderberg Résidence Groot Heideborgh Garderen

Hogesteeg 50, 3886 MA Garderen
Telefoon
0577 46 27 00
Fax
0577 46 28 00

Bilderberg Résidence Groot Heideborgh ligt prachtig gelegen op de Veluwe. Het decor van zandverstuivingen en buitenverblijven. Te midden van elf hectare en omringd door heide en bos ligt Résidence Groot Heideborgh.

Lees verder

Bilderberg Résidence Groot Heideborgh ligt prachtig gelegen op de Veluwe. Het decor van zandverstuivingen en buitenverblijven. Te midden van elf hectare en omringd door heide en bos ligt Résidence Groot Heideborgh. Een luxueus hotel dat werk maakt van comfort, want in dit all-suite hotel in Garderen ontbreekt het u aan niets. In uw ruime suite kunt u optimaal genieten van de wonderbaarlijke locatie in een natuurrijke omgeving. Culinair verrast worden? Het à la carte hotelrestaurant verwelkomt u graag. En een bezoek aan het Wellness Centre maakt uw verblijf compleet!

Faciliteiten hotel
Modern klassiek en sfeervol. De 84 rijk uitgeruste suites geven u een echt ‘thuisgevoel’. Met voicemail en kluisje; ontspannen is hier echt geen kunst. In het Grand Café kunt u ongedwongen een boek lezen, uitgebreid koffie drinken of uw aperitief laten begeleiden door onze Fingerfood gerechten. In Restaurant ‘de Prinsenhof’ kunt u genieten van onze dagelijks wisselende drie- of viergangen diners, geïnspireerd op het seizoen. In het weekend en in alle vakantie periodes bent u van harte welkom in ons ‘Proeflokaal’, waar wij u graag meenemen op een culinair avontuur. Het ‘Proeflokaal’ is ook voor familie diners of andere gezelschappen exclusief te reserveren. En schijnt de zon? Neem dan plaats op het sfeervolle buitenterras en geniet van het verpletterende uitzicht op Veluwe.

Activiteiten omgeving Garderen
Uitgestrekte, ruige vlakten. De bijzondere schoonheid van de Veluwe. Verken het schaarse, onaangetaste landschap op de fiets of te voet en sta versteld van de natuurwonderen die aan u voorbij gaan. Of leef u sportief uit op de tennisbaan of in het verwarmde binnenzwembad. Voor totale ontspanning, innerlijke rust en volledige overgave kunt u uw hart ophalen in het Wellness Centre. Sauna, solarium, Turks stoombad, relaxruimte, lichaamspakkingen en een manicure; u wordt verwend met het allerbeste bij Résidence Groot Heideborgh in Garderen (tegen reservering en betaling).

Highlights Résidence Groot Heideborgh

  • all-suite hotel op de Veluwe
  • weg van de snelweg maar toch slechts 20 minuten verwijderd van Amersfoort
  • absolute rust en harmonie in een groene, bosrijke omgeving
  • Paleis Het Loo, Nationaal Park De Hoge Veluwe en De Apenheul: het ontdekken meer dan waard!
  • leef helemaal op na een ontspannende massage of verfrissende aromatherapie in het Wellness Centre
Toon foto's

Reserveren

(dd-mm-yyyy)(dd-mm-yyyy)
Wilt u kinderen meenemen?

Beste Prijs Garantie

Gegarandeerd de beste prijs
voor uw verblijf bij Bilderberg.
Lees meer