logo Bilderberg
Home
logo Bilderberg

Pilates

Bij pilates wordt een professional ingezet welke opgeleid is door Debbie Jenner (geeft ruim 30 jaar les). Zij is in Nederland onder meer bekend als degene die in 1982 Aerobics introduceerde en als pionier van de introductie van nieuwe bewegingsvormen in ons land.

Bilderberg biedt originele pilates lessen aan. Pilates is een fysieke en ‘mindful’ inspanningsvorm. Door eenvoudige fysieke oefeningen te volgen worden gasten bewuster van hun lichaamshouding en bewegingstechniek in het dagelijks leven. Ook zal men leren om te ontspannen om zodoende de geest de rust en ruimte te geven om creatief te zijn. Ontladen en opladen met frisse energie, daar gaat het om!
 

Duur

55 minuten.

Benodigdheden

Gemakkelijk zittende kleding (omkleden is niet noodzakelijk).

Tarief

Het tarief voor een groep tot en met 10 personen bedraagt € 185 per 55 minuten (excl. BTW). Voor een groep tot en met 20 personen betaalt u € 370 per 55 minuten (excl. BTW). Voor groepen groter dan 20 personen maakt Bilderberg graag een voorstel op maat. Uiteraard is een combinatie van diverse fit breaks mogelijk.

Algemeen over Puur

De filosofie van ‘Puur voor uw gezondheid’ is dat er wordt gestreefd naar de optimale balans tussen de ‘magische’ driehoek; beweging, eten en drinken en ontspanning. Als deze drie elementen in balans zijn zult u zich fitter, sterker en scherper voelen.

Puur werkt uitsluitend met gediplomeerde professionals. De breaks zijn samengesteld in samenwerking met gerenommeerde namen in de betreffende sporttak.

Vraag een offerte aan

De velden met een * zijn verplicht.